“Вийду заміж”: 35-річна Ксенія Мішина вперше після розриву з переможцем “Холостячки” заговорила про весілля

Ксенія Мішина так і не знайшла своє справжнє кохання на романтичному шоу "Холостячка" та чи планує акторка взагалі виходити заміж - що відомо про особисте життя зірки?

Ксенія Мішина поділилася своїми думками щодо шлюбу. Нещодавно вона вирішила звернутися до своїх підписників в Instagram та опублікувала віконечко для запитань, де її часто запитують про особисте життя. Ссама акторка офіційно не підтверджувала свої стосунки з кимось, але вона розповіла про свої погляди на можливий шлюб.

Мішина зазначила, що її рішення про вступ у шлюб буде залежати від її власного бажання та готовності прийняти відповідальність. Вона підкреслила, що шлюб можливий лише тоді, коли вона відчує себе готовою до цієї важливої події.

Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua
Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua

Акторка також акцентувала увагу на важливості гармонії у стосунках. За її словами, у кожної людини своє розуміння гармонії. Для неї особисто це включає партнерство, надійність, повагу, спокій та, безумовно, любов.

Особисте життя Ксенії Мішиної було сповнене труднощів та непередбачуваних поворотів. Відомо, що раніше акторка перебувала у стосунках з чоловіком, який регулярно знецінював її зусилля. Це призводило до того, що Ксенія переживала моральне насилля і навіть зазнавала фізичних побоїв. Від цього чоловіка вона народила сина Платона.

Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua
Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua

Після цього Мішина стала відомою своєю романтичною історією з коміком Олександром Еллертом, з яким вона зустрічалася на шоу “Холостячка”. Однак їхній роман закінчився до початку повномасштабної війни.

У подальшому Ксенії приписували стосунки з ведучим Славою Дьоміним. В одній з весняних публікацій акторка поділилася інтригуючою світлиною, на якій чоловіча рука прикривала її груди. Це викликало у підписників припущення, що це може бути її новий бойфренд. Проте Ксенія так і не прокоментувала цей кадр, що залишило багато питань без відповіді.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.