Олімпійського “золота” 2024 могло не бути: Ольга Харлан зізналася, що допомогло виграти Олімпіаду в Парижі

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан зізналася, що золотої медалі на цьогорічних змаганнях в Парижі в їх команди могло і не бути. Що допомогло здобути перемогу в командній грі?

Дворазова олімпійська чемпіонка Ольга Харлан повідомила, що могла на змаганнях в Парижі і програти. Тоді б в України не було “золота” за змагання із фехтування. Що ж посприяло перемозі?

За словами 33-річної Харлан, виграти змагання її команді допомогла участь найкращої подруги Харлан – Аліни Комащук. Як зізналась чемпіонка – “золота” Парижа-2024 могло й не бути, якби Аліна не повернулася до збірної України.

Харлан розповіла, що Аліна Комащук ще на початку повномасштабки виїхала до Іспанії. Майже півроку спортсменка взагалі не тренувалась та й обмірковувала назавжди розпрощатись із шаблями.

Фехтувальниця Ольга Харлан розповіла, завдяки чому здобула золото на Олімпіаді
Фехтувальниця Ольга Харлан розповіла, завдяки чому здобула золото на Олімпіаді

Втім, Ользі вдалося вмовити найкращу подругу повернутися у команду. Як зазначила олімпійська чемпіонка – вона вважає Аліну Комащук однією з найсильніших фехтувальниць на планеті. Без неї в української збірної з фехтування, яка розпочала підготовку до Олімпіади-2024 в Парижі – багато чого не виходило.

Ольга Харлан пригадала розмову, яка відбулась між нею та Аліною Комащук перед її поверненням в команду. За словами олімпійської чемпіонки – вона сама дуже бажала б, аби Комащук повернулася. Тому що ця спортсменка – невідʼємна частка команди, без якої нічого не складається.

Я її повертала, я їй дзвонила – розсекретила Харлан деякі подробиці повернення Комащук у збірну

Спочатку Аліна взагалі навіть не бажала обмірковувати цю пропозицію. Ольга навіть із нею посварилася. Бо Комащук казала, що дуже втомилася та хоче займатись чимось іншим, а не професійним спортом. Але врешті решт вдалося переконати подругу.

Зараз Ольга Харлан дуже вдячна подрузі за те, що вона довірилась їй, повернулася в команду та допомогла здійснити їхню спільну мрію.

Ми привезли додому це “золото” Олімпіади, як у 2008 році – це така чудова історія – підсумувала Ольга Харлан

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.