24-річній дружині Володимира Остапчука незнайомий чоловік у магазині купив булочку: “Мені треба багато їсти”

Незабаром Катерина Остапчук стане мамою, а поки що блогерка ділиться життям під час вагітності, наприклад, невідомий чоловік пригостив дівчину смаколиком прямо в магазині.

Катерина Остапчук, яка наразі знаходиться на п’ятому місяці вагітності, активно ділиться своїми переживаннями та досвідом в Instagram. Її публікації часто містять курйозні моменти з повсякденного життя, які вона розповідає з легкістю та гумором, намагаючись поділитися своєю радістю з іншими майбутніми мамами.

Одним з таких курйозів став її візит до магазину. Катерина вирушила за покупками, оскільки в її студії краси, де вона зазвичай перебуває, є тільки цукерки, і їй хотілося з’їсти щось здоровіше. Вона придбала булочку і жартівливо зазначила, що це її варіант здорового харчування.

Катерина Остапчук розповіла конфузну ситуацію, яка сталась з нею в магазині. Фото з Instagram @poka.tya
Катерина Остапчук розповіла конфузну ситуацію, яка сталась з нею в магазині. Фото з Instagram @poka.tya

Найцікавіше в цій ситуації сталося, коли булочку пробивали через касу. Чоловік, який стояв попереду Катерини в черзі купив булочку випадково і, вирішив, що її вона не повинна бути скасована у його чеку, і навіть пожартував, що їй слід їсти більше, адже вона потребує достатньої кількості їжі для себе і майбутньої дитини.

Катерина з посмішкою зазначила, що, можливо, весь світ намагається завадити їй зберігати стрункість і що медіа радять не показувати її живіт. Таким чином, дружина Остапчука залишила магазин у піднесеному настрої, адже отримала не тільки смачну булочку, але й позитивні емоції від несподіваної ситуації.

Катерина Остапчук розповіла конфузну ситуацію, яка сталась з нею в магазині. Фото з Instagram @poka.tya
Катерина Остапчук розповіла конфузну ситуацію, яка сталась з нею в магазині. Фото з Instagram @poka.tya

Як зазначає сама блогерка, вона завжди мріяла стати молодою мамою і вже в шістнадцять років вирішила, що, якщо вона вийде заміж і її партнер буде надійним, вона стане матір’ю до двадцяти п’яти років. Вона уявляла, що коли її дитині виповниться вісімнадцять років, їй буде вже сорок два. Зараз Вові, її чоловіку, вже виповнилося сорок років, але він має велике бажання бути батьком.

Що стосується коментарів про те, що Вова не цікавиться дітьми від першого шлюбу, Катерина стверджує, що це зовсім не так. Шоумен переживає дуже глибоку травму через розлучення. Він підтримує з ними зв’язок, хоч і у нього та його першої дружини була домовленість не публікувати спілкування з дітьми.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?