Зі співаків в директори: лідер гурту “ТІК” 45-річний Віктор Бронюк очолив Вінницьку обласну філармонію

Лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк повідомив, що знайшов собі нову роботу. Ким став популярний український співак та чи планує він продовжувати пісенну карʼєру далі? "Один факт" розповість деталі.

45-річний соліст українського гурту “ТІК” Віктор Бронюк здивував суспільство заявою, що знайшов собі нову роботу. Артист очолив обласну філармонію у місті Вінниця, обійнявши посаду директора. За словами артиста – ця посада стала для нього новим викликом та чудовою можливістю втілити цікаві ідеї в культуру Вінниччини.

Втім, нова посада зовсім не значить, що Віктор Бронюк піде зі свого гурту. До речі “ТІК” він також створив у рідному місті Вінниця. Сталось це 2 червня 2005 року. Назва гурту – це абревіатура, яка розшифровується як “Тверезість І Культура”.

Перший виступ гурту відбувся у Вінниці. Музиканти на чолі із Віктором Бронюком вийшли на сцену в рамках концерту іншого гурту – “Таліта Кум”. Власне, саме цей день вважають датою народження нового творчого колективу, який вже багато років захоплює українців своїми веселими піснями.

Вінницька філармонія, на чолі якої зараз став Віктор Бронюк – це перший заклад у всій області, який займається організацією професійних концертів. Саме в її залах відбувалися унікальні концерти, фестивалі та багато інших заходів.

Віктор Бронюк очолив вінницьку філармонію
Віктор Бронюк очолив вінницьку філармонію

45-річний Бронюк після вступу на посаду поділився планами на найближче майбутнє. За словами артиста – він хоче зберегти найкращі традиції Вінницької філармонії і водночас – реалізувати на її базі зміни та нові підходи, яких вимагають сучасні українські реалії.

Колектив філармонії пообіцяв, що буде підтримувати нового директора. Професійні музиканти, очільники області та самої Вінниці, митці із різноманітних куточків України.
Бронюк додав, що він не буде покидати гурт “ТІК”. В артиста є впевненість у тому, що він зможе поєднувати творчість із роботою в філармонії.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.