“Моя немаленька Незалежність”: 46-річна Таран замилувала Мережі новим фото із соняхами та чорнобривцями

Ведуча українських новин декілька днів тому повернулася до України разом із донькою Василиною. У свято Незалежності жінка зробила тепле родинне селфі посеред матусиних квітів.

Ведуча новин з каналу “ТСН” Лідія Таран 2.5 роки прожила за межами рідної України. Ще на початку повномасштабного вторгнення взимку 2022 року жінка прийняла рішення покинути межі країни заради безпеки доньки Василини. У Франції Лідія продовжувала займатись професійною діяльністю.

Декілька днів тому стало відомо, що Таран повернулась до Києва. Жінка оприлюднила на особистій сторінці в Instagram нову світлиною зі своєю кумою Марічкою Падалко. Подруги зробили гарне селфі на Подолі, а на задньому фоні було помітно велетенське оглядове колесо.

День Незалежності України Лідія Таран також провела в Україні. Одне з найголовніших свят країни ведуча провела разом із донькою Василиною, яка також приїхала з мамою додому.

На своїй особистій сторінці Таран поділилася новими родинними фото, на яких вони поряд із донькою позують та тлі розкішних літніх квітів – чорнобривців та соняхів.

Серпень у його найкращий день на найріднішій землі – підписала святкову світлину Лідія Таран

Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах
Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах

Ведуча розповіла, що літнє фото було зроблене поряд із маминими соняхами та чорнобривцями. Імовірно, українську Незалежність вони із донькою відзначали у батьківській хаті.

Поряд із Таран на фото присутня її донька Василина, яку мама лагідно назвала:

Моя маленька 16-річна Незалежність. 100% України

Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах
Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах

До речі, багато хто з користувачів соцмереж вважає, що Василина зовні дуже схожа на свого рідного батька, ведучого Андрія Доманського.

Батьки дівчинки жили в цивільному шлюбі в період з 2007 по 2011 роки.

Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах
Відомо, що влітку 2022 року в будинок, де мешкала Лідія Таран, влучила ворожа ракета. Ані ведучої, ані її доньки на той момент в оселі не було – вони вже виїхали до Франції.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.