Щаслива мамуся Джамала приймає привітання з четвертим поповненням в сім’ї: від малюка очей не відвести

41-річна Джамала в травні набула статусу багатодітної матусі. Вона народила третього синочка – Аліма. З того моменту пройшло 3 місяці і в родині артистки зʼявився четвертий. Хто він і як виглядає?

Українська співачка Джамала в травні 2024 року стала багатодітною мамою. Вона народила третього синочка і відтоді знаходиться в постійних турботах, з якими стикаються усі новоспечені матусі. Оскільки Джамала є активною користувачкою соціальних мереж, то її прихильники мають змогу бачити деякі моменти з життя улюбленої виконавиці.

І хоча турбот в молодої мами вистачає з головою – Джамала знов зважилася на… поповнення.

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

В родині естрадної артистки оселився маленький пухнастик. Справа в тому, що 27 серпня жінка святкувала день народження. Імовірно, цей песик став одним із подарунків до її свята.

До речі, цуценя, що оселилося в будинку Джамали – належить до породи мальтіпу. Малюк має кудлату шерсть коричневого кольору. Зовні він схожий на песика, який мешкає в оселі акторки Ксенії Мішиної та належить до тої ж породи.

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

У свій день народження Джамала потішила користувачів соціальних мереж милими кадрами із цуценям, яке відтепер буде жити в неї вдома і, імовірно – стане справжнім пухнастим другом для її старших синочків.

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

Зірка поділилась в Instagram радісними кадрами із кудлатим улюбленцем. Вона розповіла, що назвала нового мешканця Кофі. На фото помітно, що артистка поряд із песиком не стримує емоцій радості. Джамала тримала чотирилапого друга на руках та від щастя зацілувала крихітку в пухнасту мордочку.

Тепер у мене є Кофі. Ласкаво просимо до сімʼї — підписала милий кадр українська виконавиця

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

Імовірно, цей милий песик став подарунком для Джамали з нагоди її дня народження.

Насправді, ніяких подробиць щодо історії його появи в родині вона не розповіла.

Трохи раніше Джамала показувала найкращий презент, який вона сама собі зробила до 41-річчя. Для співачки найціннішим подарунком є третій синок Алім, що народився 24 травня в одному з київських пологових будинків.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.