140 доларів на годину: колишній Ксенії Мішиної з шоу “Холостячка” показав, на чому жінки заробляють в США

Ведучий і колишній сценарист "Кварталу 95" Олександр Еллерт виїхав в Америку понад 2 роки тому. В Stories Instagram він розповів, як та на чому жінки можуть заробляти в США. І ніякої освіти не треба.

Олександр Еллерт – український ведучий розважальних заходів, колишній сценарист студії “Квартал 95” і стендап-комік. Всеукраїнську популярність йому вдалося здобути завдяки участі в шоу “Холостячка”.

В 1-му сезоні програми красуня Ксенія Мішина обрала саме його в якості переможця. В подальшому красивий роман цієї пари продовжився. Зі сторони він здавався красивим та безхмарним, а попереду вже майоріло весілля.

І тому розставання Еллерта з Мішиною стало неприємною несподіванкою для фанатів пари. Їх історію широко висвітлювали в медіа.

Після початку повномасштабного вторгнення Олександр Еллерт зник з медійного простору України. Зараз його не можна побачити серед знаменитих українців, які їздять Україною з благодійними концертами. І все тому, що коміку вдалось покинути Україну та переїхати до США.

Приблизно за 10 днів до початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року Еллерт дав своє останнє велике інтервʼю. Тоді він натякнув, що більше не працює в студії “Квартал 95”, а основний заробіток отримує від проведення майстер-класів для ведучих, а також від реклами в Instagram. На власні доходи комік не скаржився.

Навпаки, зазначив, що заробляє достатньо для комфортного життя. На місяць йому вдається заробити приблизно 20 тисяч доларів.

В одній із останніх Stories Олександр Еллерт розповів, як можуть заробляти в США жінки. Ведучий показав одну з мешканок Америки, яку зустрів під час прогулянки. Вона була не одна і за інформацією від Еллерта – вона лише за годину заробляє 140 доларів.

Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей
Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей

Щодо сфери роботи, то тут все зрозуміло з самого відео, яке оприлюднив Олександр Еллерт. В ньому видно, що жінка тримає в руках цілу купу собачих поводків. Кожен з них належить окремій собачці. Її робота полягає в тому, щоб вигулювати домашніх улюбленців. На одну прогулянку дамочка, як назвав її Еллерт – вивела відразу 7 песиків.

За кожну з собачок господарі платять їй по 20 доларів за 1 годину вигулу. Тож, загальна сума заробітку в неї складе 140 доларів.

Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей
Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей

Водночас Олександр Еллерт не уточнив, чи зважився б сам на таку роботу, якщо б в цьому була потреба. Не повідомив ведучий і того, чи залежить рівень зарплатні в такій роботі від… розмірів самої собачки.

Адже на відео помітно, що дівчина вивела на прогулянку величеньких песиків.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.