Більше ніяких таємниць: Клавдія Петрівна відкрила обличчя повністю на концерті. Хто ця 18-річна красуня?

Від початку творчої карʼєри Klavdia Petrivna приховувала обличчя від аудиторії. Її називали найзагадковішою артисткою України і плутались в догадках — хто ж ховається за маскою та жіночою шляпкою?

Найзагадковіша співачка України Klavdia Petrivna нарешті вирішила розсекретити свою персону.

Від початку творчої карʼєри артистка виступала на сцені у масці та різноманітних капелюшках. Вона ретельно приховувала від широкого загалу свою справжню зовнішність. І це спричиняло в суспільстві багато пліток. Однак слухачі вже давно здогадувались, що за маскою ховається юна і перспективна виконавиця Соломія Опришко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Зірка, яка виступала в дуеті з Артемом Пивоваровим – довгий час не називала свого імені. Співачка виходила на сцену в масках та додатково прикривала обличчя шляпками із широкими полями. Втім, будь-яка таємниця рано чи пізно перестає бути такою. Саме це сталось і на дебютному концерті Клавдії Петрівни, який відбувся в Палаці спорту.

 

Офіційно зірка так і не назвала свого імені. Але цього разу виконавиця вийшла на сцену без маски на все обличчя – а в одних лише окулярах. Фанати змогли повністю розгледіти її обличчя та розвіяти останні сумніви. Отже, під псевдонімом Klavdia Petrivna на українській сцені виступає саме Соломія Опришко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Під час дебюту на сцені Палацу спорту Клавдія Петрівна зʼявилася в капелюсі, що вже став традицією та в золотій масці. Згодом артистка їх зняла.

До речі, на перший великий концерт Klavdia Petrivna  завітав і її друг Артем Пивоваров, з яким співачка дуетом записала пісенний хіт “Барабан”. Також виконавиця заспівала дуетом “TVORCHI” та Машею Кондратенко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Соломія Опришко, яка виступає на сцені під псевдонімом Klavdia Petrivna – 18-річна студентка музичного коледжу. Вона вперше за довгий час розсекретила свою зовнішність під час виконання пісні “Я тобі брехала”. Юна красуня постала перед численними шанувальниками без капелюха, але все ж прикрила очі сонцезахисними окулярами.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.