Знайомі давно: українська фехтувальниця Ольга Харлан розсекретила, що думає про боксера Усика

Українська призерка Олімпіади-2024 Ольга Харлан розповіла про те, як відноситься до Олександра Усика. Виявляється, спортсмени знайомі багато років. Коли ж відбулась перша зустріч?

Шестиразова чемпіонка світу з фехтування на шаблях, 33-річна Ольга Харлан розсекретила деякі таємниці спілкування із іншим відомим спортсменом.

Непереможний боксер Олександр Усик зустрівся на шляху в дворазової чемпіонки Харлан ще в 2008 році – коли в Пекіні проводились “Олімпійські ігри”.

Ольга Харлан вдалась до спогадів з нагоди урочистої події, яка трапилась декілька днів тому. Одна з найкращих спортсменок днями була нагороджена відзнакою “Національна легенда України”. Її вручив президент Володимир Зеленський.

Разом із фехтувальницею аналогічну нагороду отримав також чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик. Під час урочистого прийому в президента обидві зірки спорту здивували українське суспільство теплим спілкуванням один із одним. Виявилось, що Усик та Харлан – знайомі особисто. При чому – не один рік.

Фехтувальниця Ольга Харлан та боксер Олександр Усик
Фехтувальниця Ольга Харлан та боксер Олександр Усик

33-річна Ольга Харлан розсекретила деякі подробиці знайомства із Сашею. Дворазова чемпіонка Олімпійських ігор з фехтування пригадала їх першу зустріч, яка трапилася на Олімпіаді в Пекіні у 2008 році. За словами спортсменки – з того часу вони з Усиком добре спілкуються та підтримують звʼязок.

Я дуже захоплююся ним і як спортсменом, і як людиною – зізналась Харлан. — Мені важливо почути про його досвід у якихось важливих питаннях.

Ольга Харлан назвала Усика “дуже простим” і додала, що їй взагалі дуже цікаво спілкуватись з представниками інших різновидів спорту. Фехтувальниця зауважила, що її цікавить ментальність колег з інших спортивних сегментів. Якісь деталі спортивної праці з їх досвіду вона бере собі на замітку, щоб в подальшому скористатись ними на практиці.

Фехтувальниця Ольга Харлан і боксер Олександр Усик
Фехтувальниця Ольга Харлан і боксер Олександр Усик

Саша дуже позитивний і класний – повідомила Ольга Харлан під час розмови з журналістами одного зі спортивних видань.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла