“Веселе дівчисько”: 54-річна Бурмака звернулась до Опришко, яка ховалась під псевдонімом Klavdia Petrivna

Українська співачка Марічка Бурмака вперше прокоментувала сольний виступ юної колеги Соломії Опришко, більш відомої як Klavdia Petrivna. Як саме вона відреагувала на цей захід?

Співачка Марія Бурмака у понеділок, 2 вересня, на своїй особистій сторінці у Facebook висловилась про перший великий концерт та творчу діяльність молодої колеги Klavdia Petrivna.

Артистка, яка від початку карʼєри виступала в балахонах та прикривала обличчя широкими капелюшками і масками – нещодавно дала два сольних концерти в Палаці спорту (Київ). Там вона вперше розсекретила, ким є насправді. Отже, під костюмом Клавдії Петрівни ховалася 18-річна красива дівчина Соломія Опришко.

Марія Бурмака похвалила Соломію Опришко
Марія Бурмака похвалила Соломію Опришко

Щодо справжньої особи цієї виконавиці висловилась 54-річна Марія Бурмака. За словами жінки, під товстими та щільними костюмами Клавдії багато хто із слухачів вбачав образ дами періоду декадансу. Така собі королева драми із димчатими очима, загостреними рисами обличчя і “надломленою цигаркою в тонких пальцях”. Бурмака зазначила, що саме на нього натякала і аватарка на офіційному каналі Клавдії Петрівни в Youtube.

А побачили ви веселе дівчисько із посмішкою від вуха до вуха, щічками-яблучками та усім завзяттям 18-річної енергії — розповіла Марічка Бурмака

На думку 54-річної української артистки – це прекрасно. Бурмака на своїй особистій сторінці у Facebook похвалила колегу:

Соломія Опришко – ти молодчина – звернулась вона до “мами” Клавдії Петрівни

Нагадаємо читачам, що популярність та слава прийшли до Клавдії Петрівни після виконання пісні “Я щаслива”. Вона була презентована широкому загалу восени 2023 року.

На протязі наступних місяців після премʼєри співачка ховалась під балахонами та масками і приховувала власну особу. В квітні 2024 року Klavdia Petrivna зʼявилася на сцені вперше. Сталось це під час сольного виступу іншого виконавця – Артема Пивоварова. Її дівоча фігура була прихована під щільним плащем, а обличчя закривала широка маска.

Раніше блогер-пліткар Богдан Беспалов вже казав, що під псевдонімом Клавдії Петрівни ховається виконавиця Соломія Опришко. Згодом ці чутки були підтверджені під час виступу Клавдії Петрівни в Палаці спорту.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.