Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.

51-річний виконавець Олег Винник кілька років живе в Німеччині. З початком повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року співак крадькома покинув межі України і за останні роки майже не зʼявлявся в публічному просторі.

Нещодавно виконавець та кумир усіх вовчиць вирішив повернутись на сцену після тривалої паузи. Артист перервав двохрічне мовчання та анонсував премʼєру нової пісні “Мої люди”.

Українці та колеги сприйняли повернення по-різному. Дехто радив співакові почати карʼєру з чистого аркуша та переглянути тактику поведінки. Знайшлися і ті, хто дорікнув артисту за те, що він під час війни просто втік з країни. І тому зараз в Україні йому точно не місце.

Шанувальники ж звернули увагу на те, що їх кумир за цей час дещо змінився зовні. Як розповідав сам Винник – він поїхав з України через хворобу. На прохання журналістів пластичний хірург Сергій Королюк оцінив зовнішні зміни виконавця та відповів, чи дійсно співак чимось хворів.

На думку фахівця – по фотографії чи відеоролику не можна сказати про те, чи була у відомого артиста якась хвороба. Тому здогадки хейтерів неможливо таким чином ані спростувати, ані підтвердити.

Якщо ж казати суто про зовнішній вигляд – то пластичний хірург зазначив, що жодних слідів від пластики на обличчі Винника він не помітив. Однак спеціаліст зазначив, що зовнішній вигляд виконавця став гіршим, аніж до війни.

Пластичний хірург прокоментував зміни в зовнішності Олега Винника
Пластичний хірург прокоментував зміни в зовнішності Олега Винника

Вочевидь, Олег Анатолійович став менше уваги приділяти догляду за собою. Ба більше, на його обличчі стали помітні набряки.

Сергій Королюк назвав імовірні причини змін у зовнішності Олега Винника. Їх декілька. Якщо припустити, що артист робив собі косметичні уколи – то ці набряки можуть бути їх наслідком.

Ще один фактор – зловживання алкогольними напоями. До речі, про таку проблему в співака Винника колись натякав його продюсер.

Імовірно, таким чином на обличчі могла відобразитись і хвороба.

На думку Королюка – Олег Винник ніколи не вдавався до пластичних операцій. На його обличчі не помітно жодних слідів від скальпелю. Однак там можна помітити набряки і вікові зміни.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.