Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Ряди холостяків в українському шоу-бізнесі зменшуються. І чим далі – тим більше. Зокрема, цього статусу вже позбулися актор Тарас Цимбалюк та Вʼячеслав Хостікоєв. “Один Факт” покаже, яких дівчат обрали собі в дружини ці красені.

Як виглядає обраниця 28-річного Вʼячеслава Хостікоєва?

Вʼячеслав Хостікоєв – син відомого в Україні зіркового подружжя Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва. Хлопець вже зовсім дорослий. У свої 28 років він встиг визначитись із професією і пійшов по слідах батька та мами. Вʼячеслав грає на сцені театру та в кіно, іноді виходячи на сцену разом із своїми знаменитими батьками. Також парубок всерйоз захоплений професійним дубляжем.

Вʼячеслав Хостікоєв та Анастасія Рула на сцені театру
Вʼячеслав Хостікоєв та Анастасія Рула на сцені театру

Про своє особисте життя Вʼячеслав Хостікоєв розповідати не любить. Одного разу він зізнавався, що мріє про своє власне весілля і бажав би, аби на цьому святі виступав музичний ансамбль з українськими романсами.

Вʼячеслав Хостікоєв і його дівчина Анастасія Рула
Вʼячеслав Хостікоєв і його дівчина Анастасія Рула

Син славетно відомої Наталії Сумської знайшов собі і наречену. Довгий час хлопець зустрічається з красунею Анастасією Рулою. Струнка шатенка часто складає йому компанію на світських заходах. Обраниця Хостікоєва-молодшого – теж акторка. Глядачі могли побачити її в серіалі “Перші ластівки”.

Який вигляд має дівчина актора Тараса Цимбалюка?

34-річний актор українського театру та кіно Тарас Цимбалюк вже 2 роки знаходиться в стосунках із білявкою Світланою Готочкіною. Ця дівчина колись брала участь в телевізійному шоу “Холостяк”.

Тарас Цимбалюк і його обраниця Світлана Готочкіна
Тарас Цимбалюк і його обраниця Світлана Готочкіна

Пара познайомилась завдяки подрузі Світлани – через Instagram. Перша зустріч закоханих відбулася спонтанно – вони почали активно переписуватися. Одного разу Світлана майнула до Польщі і звідти спілкувалася із Цимбалюком у WhatsApp протягом чотирьох годин.

Саме ця довга розмова переломила хід їх подальших стосунків. Цимбалюк зрозумів, що закохався у Світлану, яка мала схожі із ним погляди на життя. Хлопцю захотілось все більше та більше дізнаватися про кохану.

Згодом онлайн-знайомство переросло в реальну зустріч. Актор помітив, що в реальному житті Світлана Готочкіна виглядає трохи інакше, аніж на світлинах із соцмереж. Тим не менш, це не завадило їм побудувати міцні та близькі стосунки.

Їх пара часто публікує спільні світлини на особистих сторінках в Instagram. Зірки не розповсюджуються про подальші плани щодо родинного життя. Також не відомо, чи планують закохані народжувати дітей.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.