10-річна дочка найбагатшої співачки Камалії показалась в лікарняній палаті в гіпсі: медики зробили, що могли

Що не день, то знову якась пригода - Камалія показалась разом із донькою Мірабеллою серед людей в білих халатах та розповіла, що з нею сталося насправді.

Нещодавно українська співачка Камалія оголосила про неприємний випадок, що стався з її десятирічною донькою. Відомості про це з’явилися в Instagram артистки, де вона поділилася фотографією, на якій її дочка Мірабелла зображена на лікарняному ліжку в медичному закладі “Охматдит”.

Як стало відомо, дівчинка отримала серйозні травми після того, як впала з електросамоката. Внаслідок інциденту Мірабелла зазнала перелому руки та зміщення кісток. Лікарі вчасно надали необхідну медичну допомогу, і Камалія не приховує своєї вдячності до медичного персоналу “Охматдиту”, відзначаючи їхню професійність і турботу.

Співачка Камалія розповіла, що її донька Мірабелла потрапила в лікарню. Фото з Instagram @kamaliyaofficial
Співачка Камалія розповіла, що її донька Мірабелла потрапила в лікарню. Фото з Instagram @kamaliyaofficial

Камалія висловила свою вдячність медичним працівникам за їх оперативність і високий рівень професіоналізму, який був незамінний у лікуванні її доньки. Вона зазначила, що завдяки майстерності і чуйності лікарів її дочка Мірабелла вже демонструє позитивні зміни в своєму здоров’ї. Артистка акцентувала, як важлива для неї та її родини була така підтримка в цей складний період.

Співачка Камалія розповіла, що її донька Мірабелла потрапила в лікарню
Співачка Камалія розповіла, що її донька Мірабелла потрапила в лікарню

Артистка також повідомила про покращення стану своєї доньки, підкреслюючи позитивні результати лікування. Вона скористалася можливістю звернутися до батьків, чиї діти користуються електросамокатами, з важливою рекомендацією. Співачка підкреслила, що хоч і електросамокати можуть здаватись безпечними, вони не є такими, як це може здаватися на перший погляд. Камалія закликала до максимальної обережності і наголосила на важливості постійного нагадування дітям про необхідність дотримання правил безпеки.

Співачка Камалія розповіла, що її донька Мірабелла потрапила в лікарню
Співачка Камалія розповіла, що її донька Мірабелла потрапила в лікарню

Адже самокати можуть становити серйозну загрозу для здоров’я не лише для дитини, а й дорослого. Тож Камалія ще раз звернулася до батьків, щоб в подальшому не трапилось такої ситуації як з її донькою Мірабеллою.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.