Була найщасливішою: який вигляд мала 23-річна Тіна Кароль у день, коли забрала сина додому з пологового

Тіна Кароль народила єдиного сина Веніаміна, коли їй було 23 роки. З того щасливого моменту пройшло 16 років, а на згадку залишились світлини з того дня, коли малюка забирали з пологового будинку.

Українська співачка Тіна Кароль стала мамою лише один раз. В 23 роки артистка народила сина Веніаміна коханому чоловікові Євгену Огіру. Хлопчик зʼявився на світ у вівторок вдень, 18 листопада. Як повідомляв тоді піар-менеджер артистки, Тіна народила сина о 14:40. Його вага становила 3 кілограми 540 грамів, а зріст складав 53 см.

Тіна Кароль народжувала сина самостійно в одному з районних пологових будинків. На згадку про свій новий статус співачка під час виписки з пологового будинку зробила світлини із немовлям та чоловіком Євгеном Огіром для родинного архіву. Деякі з них потрапили до соціальних мереж і прихильники виконавиці змогли побачити, якою були перші миті життя у нашому світі маленького Веніаміна.

На світлині, що зʼ явилася в соціальних мережах, Тіна Кароль разом із чоловіком Євгеном Огіром якраз виходять із пологового будинку. Новоспечений татусь вдягнений в джинси та темну куртку зі светром. Чоловік ніжно тримає на руках малесеньке немовля, огорнуте в блакитний дитячий костюм.

Обличчя Веіаміна не видно, але ця світлина наскрізь просякнута батьківською любовʼю до немовляти. Євген ніжно пригортає малесенького сина до грудей і споглядає на його малесеньке обличчя.

Тіна Кароль, вбрана в світло-бежеву куртку з ґудзиками, джинси та осінні чоботі коричневого кольору. Вона крокує поряд із чоловіком і тягне материнські руки до сина, намагаючись, імовірно – взяти його до своїх рук.

Тіна Кароль показала, якою була під час виписки із пологового будинку
Тіна Кароль показала, якою була під час виписки із пологового будинку

Цей кадр з подружжям та їх новонародженим синочком був зроблений ніби крадькома — в коридорі пологового будинку. Щасливі батьки були настільки зайняті малюком, що й не помітили фотографа. Можливо, ця фотографія була зроблена і професійним майстром під замовлення зіркової пари і для сімейного альбому.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?