Сини-школярі і лапочка-дочка: Тарас Тополя показав трьох дітей, яких йому народила Alyosha – усі в батьків

Тарас Тополя показує чудовий приклад, як він вдало поєднує кар'єру та особисте життя, маючи трьох дітей - а як же виглядають його головні мотиватори?

Соліст популярного українського гурту “Антитіла”, Тарас Тополя, привернув увагу публіки рідкісним сімейним кадром, на якому зображений разом з дружиною Оленою Тополею, відомою також під псевдонімом Alyosha, та їхніми синами. 2 вересня стало важливим днем для родини, оскільки вони разом провели своїх дітей, Марка і Романа, до школи, ознаменувавши початок нового навчального року.

У цей день подружжя одягнуло дітей у святкове вбрання і разом з ними вирушило на урочисту шкільну лінійку. Родина зробила спільне фото на фоні синьо-жовтого прапора, що символізує їхню гордість за українську ідентичність. На фото не було їхньої донечки Марійки, адже вона ще не ходить до школи.

Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя показав всю свою родину. Фото з Instagram @tarastopolia
Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя показав всю свою родину. Фото з Instagram @tarastopolia

Тарас Тополя підписав знімок словами, що відображають його оптимізм і патріотизм:

“Вдома розпочинаємо новий навчальний рік. Все буде Україна!”

У відповідь на публікацію, шанувальники артиста засипали фотографію численними компліментами. Вони висловлювали побажання успіхів для хлопчиків у новому навчальному році і ділилися думками про те, на кого з батьків діти схожі.

Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя показав всю свою родину
Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя показав всю свою родину

На думку фронтмена популярного гурту “Антитіла”, основним фактором успішного виховання дітей є наявність партнера, який завжди готовий підтримати. У його випадку таким партнером є його дружина, з якою вони разом працюють над створенням щасливої родини. Підтримка та взаєморозуміння є основою гармонійних стосунків у сім’ї.

Виховання дітей не завжди проходить гладко, іноді батьки можуть виходити з себе або навпаки, відступати назад. В родині існують чіткі правила: наприклад, коли Олена вирішує покарати дітей, тільки вона має право скасувати покарання. Чоловік може лише звертатися до неї, щоб спробувати вплинути на рішення, виступаючи в ролі комунікатора.

Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя показав всю свою родину
Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя показав всю свою родину

Співачка Alyosha також стикається з певними труднощами, виховуючи трьох чоловіків, особливо молодших, Романа та Марка. Вона зізнається, що хлопці дуже енергійні та пустотливі. Через це вони не приділяють багато уваги ремонту в дитячій кімнаті, залишаючи дітям простір для творчості та самовираження.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.