Схоже, окремо їм навіть краще, ніж разом: Дантес і Дорофєєва після розлучення виглядають надто щасливими

Дантес і Дорофєєва були в шлюбі 7 років, але все скінчилось, через те, що вони покохали інших - як змінилось життя артистів після розлучення та хто їхні другі половинки зараз?

На початку повномасштабного вторгнення Володимир Дантес і Надя Дорофєєва завершили свої стосунки та розлучились. Хоч і артисти уникали коментарів щодо особистих питань, але швидко з’явилися чутки, що Надя залишила Володимира заради їхнього спільного друга, ресторатора Михайла Кацуріна.

Пройшло кілька місяців і стало відомо, що Надя дійсно перебуває у стосунках з Мішею та згодом Дорофєєва оголосила про свій шлюб з Кацуріним, який раніше мав близькі дружні відносини з її екс-чоловіком. Під час інтерв’ю для Маші Єфросиніної Дантес поділився, що не був запрошений на весільну церемонію.

Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення
Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення

Він підтвердив, що його ім’я не було в списку гостей, хоч і раніше висловлював готовність підтримати колишню партнерку. Дантес і його нова супутниця, а також колишня Міши Кацуріна, Даша також не отримали запрошення, що, за його словами, не стало несподіванкою, адже така ситуація могла б бути дещо незручною.

Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення
Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення

Дантес зізнався, що його спілкування з Надею Дорофєєвою обмежене лише необхідністю, а з Дашею Кацуріною, яка є його новою коханою більш інтенсивне через їх спільні бізнесові інтереси та дітей.

Відповідаючи на запитання Єфросиніної про те, чи було для нього важко дізнатися, що новим партнером Дорофєєвої став Михайло Кацурін, який є частиною їх близького оточення, артист зазначив, що цей факт справді його турбував, але не слід сприймати ситуацію як просту зміну партнерів.

Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення
Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення

На його думку, поняття “просто помінялися” є невірним і спрощеним. За словами артиста, зміна партнерів не є такою легкою справою, як може здаватися, адже це складний процес, який не можна звести до простого погодження чи заміни.

Незважаючи на це, Дантес і Даша, Дорофєєва і Міша виглядають дуже щасливими у нових стосунках, кожний розквітнув та продовжує надихати свою аудиторію творчістю. Обидві пари публікують щасливі фото одне з одним та показують, як проводять час. Ось як виходить, дружили четверо, будучи в шлюбі з іншими, але в один момент життя змінилось та відбувся “обмін” парами.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.