Продали більше 16 тисяч квитків: команда Klavdia Petrivna розсекретила суму, яку вона заробила за 2 концерти

Таємнича співачка Клавдія Петрівна нарешті показала власне обличчя повністю. В її творчій команді розповіли, скільки артистці вдалося заробити за 2 дебютних концерти в столичному Палаці спорту.

Найзагадковіша українська співачка Klavdia Petrivna багато місяців поспіль тримала інтригу щодо своєї особи. Виконавиця ретельно ховала обличчя за масками та велетенськими капелюшками, а фігуру – під обʼємними балахонами. Увесь цей час прихильники її творчості робили різноманітні припущення – хто ж насправді ховається під образом загадкової виконавиці. Сама ж Клавдія Петрівна обіцяла – розкриє усі карти під час першого великого сольного виступу наприкінці серпня 2024.

Так і сталося. В пʼятницю 30 та суботу 31 серпня Klavdia Petrivna вийшла на сцену столичного Палацу спорту, щоб заспівати для прихильників свої найкращі хіти. Довгий час в Мережах припускали, що під балахонами ховається 18-річна львівянка Соломія Опришко. Зовнішній вигляд артистки, яка на власному сольнику була вже без усіляких масок – підтвердив ці здогадки.

В творчій команді Klavdia Petrivna розповіли, скільки артистці вдалося заробити грошей за 2 серпневих концерти і скільки коштували квитки на цей захід.

Співачка Klavdia Petrivna два дні поспіль виступала в Палаці Спорту міста Києва. За інформацією видання Forbes – всього організаторам концертів артистки вдалось продати понад 16 тисяч квитків. Мінімальна вартість одного квитка становила 499 гривень.

Найдорожчий квиток на концерт Клавдії Петрівни коштував 7499 гривень.

За оцінкою того ж Forbes – загальний заробіток команди до виплати податків склав від 10 до 10.5 мільйонів гривень. І це за умови – що вартість квитків залишалась незмінною протягом усього періоду продаж.

Творча команда Klavdia Petrivna назвала суму заробітку за сольні концерти
Творча команда Klavdia Petrivna назвала суму заробітку за сольні концерти

Можна зробити припущення, що й гонорар Соломії Опришко за два концерти буде високим. Але насправді — це не так. Зокрема, співвласник компанії Concert.ua Дмитро Феліксов заявив, що зірка заробить набагато менше, а то й взагалі залишиться без зарплатні. Адже сума в 10 мільйонів повинна ще покрити трати на організацію концертного заходу.

Ще зводимо усі розходи, але виглядає так, ніби суттєвого прибутку не буде – імовірно, його не буде зовсім

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.