“Час набратися здорового глузду”: 38-річна Оля Цибульська публічно розповіла, які у неї відносини з Винником

Оля Цибульська гостра на язик і для неї не є проблемою висловитись про зірку шоу-бізнесу негативно - цього разу під руку попався підкорювач жіночих сердець Олег Винник.

Українська співачка Оля Цибульська висловила своє невдоволення щодо поведінки скандального артиста Олега Винника. Після початку повномасштабного вторгнення Винник залишив Україну і переїхав до Німеччини, де зник з інформаційного простору і не виходив на зв’язок. Лише наприкінці серпня співак знову дав про себе знати і висловив намір повернутися до українського шоу-бізнесу.

Цибульська порівняла таку поведінку з поведінкою брехливого і ненадійного партнера. На її думку, це нагадує ситуацію, коли чоловік зраджує і обманює, залишає свою партнерку, а потім, через деякий час, повертається і намагається відновити стосунки, обіцяючи любов і відданість. Оля вважає, що така поведінка демонструє непослідовність і недостатню повагу до людей і ситуацій.

Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника
Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника

Оля висловила свою позицію щодо участі певного артиста в українському шоу-бізнесі. Вона висловила сумнів щодо того, чи варто приймати цього виконавця в українському культурному середовищі, підкреслюючи, що остаточне рішення повинні ухвалювати самі українці. Артистка зауважила, що важливо ретельно обдумати всі його дії та робити висновки.

Цибульська зазначила, що вона особисто не допустила б такого артиста до себе, але вважає, що питання слід залишити на розгляд дівчатам та загалу. Артистка уточнила, що важливо розрізняти поняття “артист з України” і “український артист”, натякаючи на різницю в контексті культурної та національної ідентичності.

Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника
Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника

Ситуація набула нових обертів у серпні, коли в центрі уваги опинився Олег Винник, який планував повернутися на українську сцену та навіть представив нову пісню. Однак повернення артиста було затьмарене скандалом, спровокованим колишнім продюсером Винника, Олександром Горбенком.

Горбенко розповів шокуючі деталі з життя співака, звинувативши його в тому, що той покинув Україну під час вторгнення, намагався обманом отримати лікування від серйозної хвороби. Нещодавно Олег Винник вперше відповів на ці звинувачення, коментуючи ситуацію публічно.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.