Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.

В родині 47-річної співачки Камалії сьогодні – подвійне свято. Її донечки-двійнята, народжені в шлюбі з пакистанським мільярдером Захуром Мохаммадом – відзначають 11-й день народження.

Сьогодні для нас із татом особливий день, бо саме сьогодні ви, мої золоті, святкуєте свій 11-й День Народження! – зізналася Камалія в привітальному дописі

Доньки зіркового подружжя, Арабелла і Мірабелла – народились і росли в атмосфері любові. Камалія цього святкового дня зізналась, що безмежно любить своїх дівчат і вони є для неї найдорожчими, золотими сонечками.

Ви – найкращий подарунок, який могла подарувати мені Доля – додала щаслива мама

І хоча зараз доньки живуть окремо від неї – за кордоном, в маєтку батька Захура, це зовсім не заважає Камалії бачитись із ними, коли вона того забажає. Артистка називає донечок своєю радістю, своєю гордістю і натхненням. Вона, як і будь-яка справжня матуся – радіє будь-яким маленьким досягненням своїх спадкоємиць.

Захоплююся вашими перемогами, вашим сміхом та вашою безмежною добротою – повідомила Камалія

Зірка створила для Арабелли з Мірабеллою привітальний допис із колажем зі світлин. У відео іменинниці постають у різні роки свого дівочого життя – від самого малечку і до нинішніх часів. Тут вони — і зовсім маленькі, на руках у татуся Захура і з українськими віночками на головах. І вже зовсім дорослі – з кубками-нагородами за участь у змаганнях з верхової їзди. Дівчата, як і їхня зіркова мама – полюбляють кататись на конях та приділяють вільний час цьому заняттю.

Камалія побажала своїм іменинницям яскравого та солодкого життя, яке б залишало в них лише приємні спогади.

Нехай кожен день приносить нові пригоди, незабутні враження та безмежну любов – написала співачка

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.