43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Популярний український продюсер, музикант і виконавець пісень Олексій Потапенко (Потап) днями вирішив пробувати себе в новому амплуа. На особистій сторінці в соцмережі TikTok він випустив нове відео. В ньому артист кепкує над своїм колегою Олегом Винником.

Як відомо, більше двох років тому і Винник, і Олексій Потапенко виїхали з України за кордон. За це обурені співгромадяни прозвали їх втікачами і стали хейтити, на чому світ стоїть. Однак обидва артисти намагались не реагувати на хейт, а іноді навіть обертали його на свою користь, намагаючись підвищити популярність.

Наприкінці серпня 51-річний Олег Винник вперше за довгий час вийшов на звʼязок і повідомив своїм прихильницям про те, що вирішив повернутись на українську сцену. Співак зробив анонс нової пісні “Мої люди”, над створенням якої працював останні роки, проживаючи при цьому в Німеччині.

Трохи згодом Олег Анатолійович вчергове неприємно здивував українське суспільство, похизувавшись в соцмережах власною городиною із огірочками, помідорами і тайським базиліком, вирощеною на одному з німецьких балконів. Співак розізлив Мережі фразою про те, що хоче передати українцям та захисникам ЗСУ ковток свіжого повітря з… Німеччини.

На момент зйомок відео погода в місці закордонного проживання Винника дійсно була вітряною і йому здалось, що надіславши українським фанатам трохи прохолодного повітря – він в такий спосіб їх підтримає. Та вийшло все навпаки і артист вчергове оскандалився.

Днями трюк Олега Винника з балконом вирішив повторити ще один український втікач – Олексій Потапенко. Чоловік Насті Каменських знайшов за кордоном схожий балкон з бурʼянцем у горщиках, поставив у TikTok фотофільтр – щоб бути більш схожим на Винника і наклав на відео аудіо колеги про свіже повітря та помідори.

Гумор Потапа сподобався не всім. Його захейтили слідом за Олегом Винником. Користувачі Мережі питалися, чим Олексій відрізняєтсья від свого колеги. Адже він так само втік за кордон.

Потап і Олег Винник розшукують своїх людей в Україні
Потап і Олег Винник розшукують своїх людей в Україні

Ще один дописувач спитав, коли Потап планує повертатись. Музикант у відповідь назвав точну дату:

14-го – написав він, не уточнивши, в якому місяці та році станеться ця урочиста подія

Брат Винника – одне нутро – зазначив ще один користувач

“Мої люди” у виконанні ще одного ухилянта – з гумором відреагував четвертий дописувач

Отже, жарт Потапа викликав неоднозначну реакцію. Але завдяки йому українці дізнались, що артист все ж тримає в планах повернення до України.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.