ТОП-5 речей, які не можна дарувати на Новий рік: Зеленому Дерев’яному Дракону це не сподобається

Прийдешній 2024 рік потішить нас, якщо ми задобримо Зеленого Дерев'яного Дракона. Для цього ми розглянемо подарунки, які не варто обирати, і гідну заміну їм.

Різдвяні свята та Новий рік – той чарівний час, коли ми створюємо казку для себе і своїх близьких, в тому числі даруючи подарунки. Але мало хто знає, що варто остерігатися деяких речей – ми розкажемо про 5. Їх не варто дарувати на Новий 2024 рік, якщо ви не хочете розгнівати Зеленого Дерев’яного Дракона.

Незважаючи на грізний вигляд цієї міфічної істоти, наступний рік обіцяє бути легшим за попередній. Але задобрити Дракона не буде зайвим .

Це не можна дарувати на новий 2024 рік:

  • Зроблені власноруч подарунки. Дракони, за традиційним китайським віруванням, люблять розкіш, багатство і скарби, тому не оцінять такий душевний презент.
  • Не варто дарувати банальні набори предметів гігієни чи парфуми – різкі запахи точно розгнівають міфічну істоту.
  • Забудьте про речі, пов’язані з вогнем. Навіть малюнок вогню на упаковці – все це виглядатиме так, ніби ви зазіхаєте на стихію, що належить лише Драконові.
  • Китайці ніколи не дарують годинники на рік Дракона: ні настільні, ні наручні – є повір’я, що такий дар наблизить смерть свого одержувача в цей рік.
  • Символ року надає перевагу яскравим кольорам – як мінімум, так прийнято вважати, – тому остерігайтеся подарунків, виконаних у темних відтінках. Особливо сильно Дракону не сподобається чорний колір.
5 речей, які не варто дарувати на Новий 2024 рік
5 речей, які не варто дарувати на Новий 2024 рік

Що можна дарувати на новий 2024 рік:

За традиційним китайським повір’ям, найкращим подарунком у рік Зеленого Дракона є той, що виконаний із дерева: і це необов’язково предмет інтер’єру. Прикраси з дерева точно сподобаються міфічній істоті. Також предмети розкоші будуть гарним подарунком, якщо ваш бюджет це дозволяє.

Якщо ж розщедритися цього року не вийде, такі подарунки, як кімнатні рослини, книги, посуд та інше кухонне приладя буде в милості Дракона – особливо якщо все це виконано у відтінках зеленого кольору.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?