Один факт, що подарувати людині в залежності від її знаку зодіаку: підготуйтеся до свят за порадами зірок

Різдво та Новий рік невпинно наближаються, тому постає питання – що подарувати рідним, друзям, колегам та знайомим? Далі у статті ми наведемо поради від астрологів, на які ви можете спиратися.

Часто вибір подарунків – це складна задача, але на щастя, астрологи склали кілька порад, що обрати для представників тих чи інших знаків зодіаку.

Овен

Представникам цих знаків подобаються практичні подарунки, а також ті, що пов’язані з їхніми захопленнями. Тому підійдуть як і сертифікати на проходження якихось навчальних курсів, так і гаджети для дому чи комп’ютера. А от біжутерія, прикраси на удачу та всілякі талісмани Овнів узагалі не цікавлять.

Телець

Люди, народжені під цим сузір’ям – справжні поціновувачі комфорту та розкоші. Також вони оцінять оригінальні подарунки. Тому подарунковий сертифікат на масаж чи процедуру в салон краси – “безпечний” вибір.

Близнюки

Вітряні Близнюки стараються дізнатися про все на світі, тому те, що сприятиме їхньому саморозвитку, буде хорошим подарунком. Настільні ігри, головоломки, пазли, різноманітні енциклопедії та сертифікати на мовні курси точно їм сподобаються. Але побутові речі краще їм не дарувати.

Рак

Мабуть, єдиний знак, якому підійдуть традиційні подарунки – предмети комфорту, колекційні подарунки або прикраси точно знайдуть шанування в Раків. Тому комфортний плед, гарний блокнот або колекційна фігурка, яка впишеться в їх інтер’єр будуть найкращими подарунками.

Астрологи розповіли, як обрати ідеальний подарунок за знаком зодіаку
Астрологи розповіли, як обрати ідеальний подарунок за знаком зодіаку

Лев

Ексклюзив та розкіш – те, що поціновують Леви, тому сміливо даруйте їм персоналізовані якісні речі. Не забудьте їх акуратно запакувати – представники цього знаку дуже цінують атмосферу свята. Уникайте дешевих та неякісних речей.

Діва

Прагматичні та педантичні Діви оцінять практичний подарунок – каву ексклюзивного обсмаження, ароматизатор для дому, спортивний костюм чи якийсь функціональний аксесуар. Але представникам цього знаку не сподобаються книги в жанрі історичної драми та яскравий одяг.

Терези

Як і символ знаку, його представники прагнуть до гармонії та естетики. Тому вишукані прикраси для інтер’єру чи запрошення до ресторану будуть ідеальним варіантом, проте уникайте стандартних пледів, капців і амулетів.

Скорпіон

Пристрасні Скорпіони оцінять креативні подарунки, які нададуть цікавий досвід – квитки на квест, заплив на вейкбордах чи цікавий детектив. Варто уникати стандартних подарунків по типу ароматизованих свічок, шкарпеток, набору гелів для душу тощо.

Астрологи розповіли, як обрати ідеальний подарунок за знаком зодіаку

Стрілець

Вони полюбляють подорожі та азарт, тому всілякі путівки, провокативні настільні ігри та похід на квест будуть хорошими подарунками для Стрільців. З ними теж варто уникати банальних речей – Стрільці точно розчаруються в вашій персоні.

Козоріг

Можете дарувати їм прикраси для інтер’єру, сертифікати в брендові магазини та аромасвічки, проте навіть не пробуйте “пранкувати” Козорогів. “Прикольні” подарунки представники цього знаку теж не оцінять.

Водолій

Індивідуальні та вітряні Водолії оцінять небанальні подарунки, а також те, що не шкодить природі – екологічна косметика чи прикраси ручної роботи. Також представникам цього знаку сподобаються квитки в цікавий музей, на виставку або квест.

Риби

Романтичні Риби полюбляють подарунки, виконані власноруч – в’язаний светр, шапку чи рукавички вони не зніматимуть. Також представникам цього знаку сподобаються книги, кімнатні рослини, пледи, капці та аромасвічки.

Нові статті

Схожі статті

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.

“Дитя після 40-ка”! Пізні породіллі українського шоу-бізнесу: Олена Кравець, Алла Мазур та інші зірки

Материнство прийшло до них пізно - Джамала, Олена Кравець, Олена Мозгова та інші зірки, які народили у зрілому віці. Подробиці особистого життя.

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.