Залишилось 2.5 роки: ведичний гороскоп для Олени Зеленської розкриває таємниці майбутнього першої Леді

Ведичний астролог Аліна Кузімович зробила астрологічний розклад для першої Леді України Олени Зеленської. Дізнайтесь прямо зараз, що пророкують зірки дружині Президента на найближчі декілька років.

Ведичний астролог Аліна Кузімович на своєму каналі “Youtube” розповіла про таємниці, які ховає в своїй душі перша українська Леді — Олена Зеленська. В першу чергу астрологиня звертає увагу на той факт, що в Олени існує дуже великий зв’язок з Місяцем. Саме він сильно впливає на її розум і ментальний стан. А ще завдяки Місяцю в Зеленської сильно розвинена інтуїція і творчі здібності. Дружина Президента України дуже чутлива до місячних ритмів та циклів.

Оскільки місячним зодіакальним знаком Зеленської є Козерог — вона так само, як і Україна, зараз знаходиться в складному транзиті із Сатурном. В ведичній астрології цей транзит називають Саде Саті. Він приносить із собою чимало випробувань і не самих кращих подій.

Власне, саме за ними ми зараз і спостерігаємо. Що в житті Олени Зеленської, що в житті України наразі відбуваються справжні випробування. Саде Саті, за словами астрологині – завжди торкається сфери фінансів і родинних зв’язків. В цей складний період людина часто стає мудрішою, проходячи через певні складнощі. Аліна радить в цей час не піддаватись депресіям і поганому настрою. Адже після вдалого проходження періоду Саде Саті завжди чекає якась нагорода. Це можуть бути як фінансові прибутки, так і народження нових ідей, проектів чи навіть дітей.

 

Ведичний гороскоп Олени Зеленської
Ведичний гороскоп Олени Зеленської

Тривалість цього транзиту складає загалом 7.5 років, але Аліна Кузімович наголошує — п’ять з них вже позаду. Отже, складний період і для першої Леді, і для України скоро завершиться. Залишилось потерпіти всього лише 2.5 роки. А що ж зірки пророкують далі?

Аліна Кузімович в своєму розкладі робить акцент на тому, що будь-який складний період врешті решт закінчується. Зараз залишився останній складний етап тривалістю 2.5 роки, після якого настане розквіт і в житті першої леді, і України. Щодо Олени Зеленської — астрологиня наголошує, що після виходу з транзиту Сатурну її очікують нові звершення. Вони можуть стосуватись реалізації творчих задумів і, можливо — навіть написання першої книги. Принаймні, існуючі комбінації зараз вказують саме на те, що Зеленська хоче спробувати себе в письменницькій діяльності.

В цьому році згідно з ведичним гороскопом, на Олену Зеленську можуть очікувати якісь прибутки в галузі нерухомості або рухомого майна (наприклад, купівля автомобілю). Юпітер з середини квітня знаходиться в 4-му домі гороскопу Зеленської. Окрім матеріальних статків ця планета також може давати розчарування в своєму найближчому оточенні та родичах.

Поки що всі думки Олени знаходяться в родині. Воно й не дивно, адже Сатурн сильно впливає саме на цю галузь життя. Зараз родичі, діти та батьки потребують від Олени Зеленської особливої уваги. А ще Сатурн просить її звернути особливу увагу на фінанси. Зараз першій леді потрібно більше накопичувати і менше витрачати. Впливає ця планета і на Дім кар’єри. Невдовзі деякі напрямки діяльності дружини Президента можуть відійти у минуле, а на їх місці з’явиться щось нове та більш перспективне.

Астрологиня розповіла про те, що Олена Зеленська хоче написати книгу
Астрологиня розповіла про те, що Олена Зеленська хоче написати книгу

Астрологиня наголосила, що Олена Зеленська — дуже талановита і багатогранна людина. Можливо, період Саде Саті надасть їй наснаги для створення нових благодійних чи психологічних фондів в Україні. З 2024 в її Гороскопі з’являється Сонце, яке надає підвищення соціального статусу, великі премії та нагороди. А ось транзит Юпітеру в 2024 році може привнести в життя першої Леді думки про дітей. Можливо, Зеленська буде обмірковувати народження третьої дитинки або всиновлення. Також ця планета може зробити так, що дружина Президента акцентує свою увагу на глобальній допомозі багатьом нужденним дітям України.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?