Цього тижня ми маємо пройти кардинальну точку року: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 18-24 грудня

Тиждень обіцяє як і пнапружені дні, так і трансформацію на краще. Читайте детальний гороскоп для всіх знаків зодіаку далі у статті, щоб дізнатися, що чекає на вас і ваших близьких.

Овен

Цього тижня на вас очікують емоційні “гойдалки”, тому зірки радять утриматися від вагомих змін та нових починань. Найкращим рішенням буде спокійно і без метушні займатися хатніми справами.

Телець

Попри непростий тиждень постарайтеся провести час від четверга до неділі у піднесеному настрої, шукаючи позитив. Цей період визначить порядок справ у вашому житті аж до весняного рівнодення.

Близнята

Якщо ви цього тижня не наробите дурниць – найближчі кілька місяців будуть добрими для вас. Утримайтесь від будь-яких угод і переговорів, і дочекайтеся, коли від четверга все почне змінюватися на краще.

Рак

Вас переповнюватимуть оптимізм та заряд енергії, але уникайте авантюр і потрясінь. Будьте уважними до того, що відбувається 22 грудня – а краще проведіть цей день у розслабленій атмосфері.

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 18 по 24 грудня
Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 18 по 24 грудня

Лев

Постарайтеся бути уважним та зібраним. У вас буде хороший настрій та підвищиться привабливість для протилежної статі, тому доволі плідними будуть нові знайомства та спілкування в цілому.

Діва

Одна половина тижня буде наповнена рутинними клопотами, а от друга обіцяє успіх у фінансових справах. Намагайтеся не афішувати свої плани, адже в оточенні точно є недоброзичливці.

Терези

Хороший час для романтичних пригод, єдина небезпека – повестися на ілюзію, адже багато романтичних інтересів у цей час діють, приховуючи своє справжнє “я”.

Скорпіон

Планетарні енергії збільшать ваші життєві сили та рішучість, тому можете активно діяти майже в усіх сферах життя. Лише в професійній не все піде гладко, тому не вкладайте туди надто багато зусиль.

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 18 по 24 грудня
Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 18 по 24 грудня

Стрілець

Ваша красномовність на піку, тому знайомтеся, ведіть переговори та ходіть на співбесіди, тільки не спішіть ухвалювати рішення – більш сприятливий час для цього буде в січні.

Козоріг

Не плануйте забагато роботи до 22 грудня, тому що краще буде зберегти сили та зайнятися чимось рутинним – придбання подарунків, перегляд власних щоденників та перевірка документів.

Водолій

Гарний час, щоб повернути борги та позики. Контролюйте свої емоції та будьте гнучким, або пропустите цікаву можливість. Не ведіться на привабливі пропозиції та обіцянки.

Риби

Будьте максимально активними, товариськими та дружніми, при цьому не втрачайте пильності. Великий ризик отримати більше роботи чи натрапити на перевірку. Краще проведіть час із близькими.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.