Зеленський носить обручку на середньому пальці: що розкажуть пальці президента – астрологічне пояснення

Уважно розглянувши пальці людини, можна багато що дізнатися. Астролог Аліна Кузімович пояснила, чому президент України Володимир Зеленський носить обручку на середньому пальці і що це може означати.

За кожен палець на руці відповідає певна планета. Середній палець пов’язаний з Сатурном. Це дуже серйозна та нещадна планета. Для нього важлива дисципліна, відповідальність, справедливість та серйозність.

Астролог Аліна Кузімович розповіла, чому Зеленський носить обручку на середньому пальці
Астролог Аліна Кузімович розповіла, чому Зеленський носить обручку на середньому пальці

Людям важливо гармонізувати Сатурн, і носіння обручки на середньому пальці в цьому допомагає. Наприклад, у нашого президента Володимира Зеленського можна помітити обручку на середньому пальці. Це не просто так. Можливо, йому порекомендував астролог або він сам інтуїтивно відчув. У Володимира дуже хороша інтуїція, у нього сильний Місяць у гороскопі. І Місяць – його планета душі. Він місячний Рак. Він багато відчуває.

Чому Володимир Зеленський носить обручку на середньому пальці
Чому Володимир Зеленський носить обручку на середньому пальці

З 1 жовтня 2022 року у Володимира йде підперіод Сатурна, який у нього в натальній карті ретроградний. Цей підперіод буде тривати до 1 травня 2024 року. Сатурн управляє у нього гарним домом гороскопу і дружній до його висхідного знаку. Тому каблучку саме зараз можна і потрібно носити на цьому пальці, адже це посилить його енергетику та додасть везіння.

Каблучка на середньому пальці приносить гармонію тим, кому її не вистачає, дає владу, нейтралізує негативні впливи.

Про що розкажуть пальці президента Зеленського
Про що розкажуть пальці президента Зеленського

Сатурн своїм впливом очищає людину від зайвого лушпиння. Кільце Сатурна обов’язково одягають по суботах (в день Сатурна), також його можна носити по середах та п’ятницях.

Сам Володимир Зеленський пояснював, чому носить обручку на середньому пальці замість безіменного, так – коли одружувався, був трохи гладкіший, а коли скинув у вазі, каблучка стала спадати.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.