Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 грудня – всі вчинки, зроблені в цей день, повернуться бумерангом

В цю п'ятницю не можна нікого ображати, лихословити та робити погані справи – адже бумеранг не змусить себе чекати. Краще провести цей день наодинці з собою, щоб не накликати лиха.

Овен

Фортуна повернулася до вас потрібним боком, адже контакти із бізнес-партнерами матимуть успіх. Можливо, навіть підпишуть схвалення угоди чи контракту, на які ви вже не покладали надій.

Телець

Зірки рекомендують вам провести вільний час із близькими людьми, особливо тими, за ким ви сумуєте. Такий контакт зарядить енергією і вас, і тих людей, з ким ви зустрінетеся.

Близнята

Зірки пророчать вам велику імовірність дрібної, але дуже капосної помилки, тому будь-яка робота з документами та важливими паперами має бути або відкладена на інший день, або тричі перевірена перед підписанням.

Рак

Вам варто якомога менше спілкуватися з колегами, адже вони планують вас затягнути в якусь інтригу. Навіщо витрачати на це свій час і сили? Уникайте цього всіма можливими способами.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 грудня
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 грудня

Лев

Не реагуйте на закиди недоброзичливців – вони точно постараються вивести вас на емоції в цей день. Або ж посмійтеся їм у очі – це точно роззброїть будь-якого ворога, та не похитне ваше его.

Діва

Не соромтеся шукати допомоги чи моральної підтримки серед друзів – вони точно не відмовлять вам у скрутну хвилину, та навіть дадуть цінну пораду, яка допоможе вам вирішити проблему.

Терези

Може здатися, що стосунки з близькою людиною зійшли нанівець, але не спішить їх руйнувати: це, звісно, здається найлегшим варіантом, проте ви точно пожалкуєте про це рішення.

Скорпіон

У цей день ви схильні драматизувати, та навіть найменша незручність здаватиметься непосильною проблемою – проте, зірки радять вам заспокоїтись та ухвалювати будь-які рішення на “холодну голову”.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 грудня
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 грудня

Стрілець

Сьогодні вас триматиме “на плаву” відчуття того, що за вашою спиною завжди є хтось, хто підтримає. Тому не відмовляйтесь від спілкування з близькими – вам це піде тільки на користь.

Козоріг

Намагайтеся підтримувати позитивний настрій, навіть через силу – навіть нещира усмішка на обличчі сприятливо повпливає на події навколо вас.

Водолій

Не спішіть погоджуватися на дуже вигідну пропозицію. Це не про іншу сторону медалі, а скоріше порада проаналізувати все та прийняти тверезе рішення.

Риби

Дуже сприятливий день ддля купівлі будь-чого, а в особливості великої побутової техніки та нерухомості. Проте, не забувайте виклбчити всі ризики.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?