Гороскоп на перший тиждень 2024 року для всіх знаків зодіаку: що зірки пророкують кожному на 1-7 січня

2024 рік починається з ретроградного Меркурія і Юпітера, який завершує ретроградний рух. Як це вплине на вас і більш детальний гороскоп на тиждень 1-7 січня 2024 року читайте далі у статті.

Овен

У січні 2024 року на вас чекає купа роботи, адже буде перетворення в професійній сфері. Нагорода за працю теж не змусить на себе довго чекати.

Телець

Готуйте плани відступу, адже на вас чекатимуть перешкоди у професійній сфері. Можливо, навіть доведеться подумати про зміну місця роботи.

Близнята

Перенесіть найважливіші справи на другу половину тижня, адже з 4 січня з’явиться більше шансів на успіх. Будьте гнучкими та дипломатичними.

Рак

У одиноких почнуться справжні романтичні пригоди, а в сімейних Раків усе буде мирно і спокійно. На всі інші сфери життя чекає вирішення проблем.

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень 1-7 січня 2024 року
Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень 1-7 січня 2024 року

Лев

Девіз цього тижня: “Всі двері відчинені, проте треба правильно в ниї зайти”. Будьте готові до подолання труднощів, результат точно змусить вас пишатися.

Діва

Будьте готові до опору та критики колег. Вам також доведеться цього тижня зберегти гроші та ставитися тверезо до витрат.

Терези

Якщо ви плідно працювали минулого місяця – очікуйте на винагороду. Також на вас чекатимуть нові можливості майже в кожній сфері життя.

Скорпіон

Ви зможете вийти майже з усіх складних ситуацій, що були горою на ваших плечах. Також доведеться стати сміливішими для досягнення власних цілей.

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень 1-7 січня 2024 року
Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень 1-7 січня 2024 року

Стрілець

Ви помітите навколо себе багато нових людей, і якась із зустрічей точно буде доленосною. Також вашої уваги потребуватиме матеріальна частина життя.

Козоріг

Через зобов’язання на роботі може постраждати ваше особисте життя. Стережіться того, що обіцяє нібито швидкий прибуток.

Водолій

Деякі речі доведеться пустити на самоплив, особливо в особистій сфері. А фінансовий успіх залежатиме від вашої працьовитості.

Риби

Вам не страшні захворювання, проте планам може завадити хронічна втома. Переживіть кризу в особистих стосунках, і далі все буде набагато краще.

Нові статті

Схожі статті

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.