Таро-прогноз для Риб на січень 2024 року: усамітнення, купа приємних емоцій і здійснення мрій

Січень для представників зодіакального знаку Риби пройде під знаком Верховної жриці. Що означає ця карта і які головні прогнози дають на перший новорічний місяць тарологи? Розповідаємо детальніше.

Головна карта січня місяця для зодіакального знаку Риби — Верховна жриця. Вона символізує собою холод. В цьому місяці ви будете вести себе відсторонено. Щоб не впасти в глибоку депресію — намагайтесь в січні більше гуляти на свіжому повітрі, займайтесь медитаціями, слухайте улюблену музику.

В розкладі для Риб на січень 2024 року випали 3 Аркани.

Розклад Таро на січень для Риб: Аркани Правосуддя, Колесо Фортуни і Сила
Розклад Таро на січень для Риб

Аркан “Сила” — це символ успішного подолання перешкод на шляху. В січні Рибки знайдуть всередині себе неймовірну силу, яка допоможе їм подолати усі труднощі на шляху та вийти на новий рівень розвитку. Тарологи радять Рибам використовувати свою енергію з розумом, співчуттям та мудрістю. Це дозволить не тільки успішно подолати власні труднощі, а й допомогти іншим. Будьте впевнені у власних силах, йдіть вперед незважаючи на страхи і перепони. Використовуйте власні здібності на благо самим собі та навколишніх людей.

Друга карта січня для Риб — Аркан “Правосуддя”. Він вимагає від представників цього знаку відповідальності за власні вчинки. Прагніть в цьому місяці гармонії з оточуючими людьми, будьте уважними до інших — і тоді у вашому власному житті настане гармонія і спокій. Аркан “Правосуддя” закликає Риб до прийняття виважених рішень, справедливих вчинків, цілеспрямованості. Все це допоможе досягнути особливого і швидкого успіху.

Прогноз карт Таро на січень 2024 року для Риб
Прогноз карт Таро на січень 2024 року для Риб

Третій аркан на січень для зодіакального знаку Риби — “Колесо Фортуни”. Він символізує успіх, але тільки в тому випадку, якщо ви не будете поспішати із висновками. Зміни, які будуть відбуватись у вашому житті — можуть вас збити з пантелику. Але якщо Рибки проявлять свою мудрість, якої в них дуже багато — то зможуть взяти кермо влади у власні руки та підпорядкувати Всесвіт власним бажанням та мріям.

Нові статті

Схожі статті

Величезна тераса, басейн та дизайнерський інтерʼєр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її розкішний маєток

Незважаючи на власну квартиру в Києві, телеведуча Лілія Ребрик надає перевагу заміському будинку: як виглядає двоповерховий маєток із величезною територією?

Українська Леді Гага “ризикує” стати тещею: донька Камалії Мірабелла вже має залицяльника – хто він (ФОТО)

Співачка Камалія знов поїхала на зустріч із доньками-двійнятами. 10-річні Мірабелла та Арабелла зраділи смаколикам від мами. Згодом зʼясувалось, що в однієї із сестер… зʼявився залицяльник. Хто це?

Прожили разом понад 10 років, а діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Писанки

Були щасливими у шлюбі, але все пішло не так, як вони собі планували: Ігор Ісаков поділився спогадами про знайомство та подружнє життя з Русланою Писанкою, якої не стало.

“Без Пономарьова не було б такої Марічки”: все почалося з “Голосу країни” – історія доньки Назарія Яремчука

31-річна співачка Марія Яремчук стала відомою не тільки завдяки батькові, Назарію Яремчуку. Велику роль в творчому становленні талановитої дівчини зіграв і… Олександр Пономарьов.