Любовний гороскоп на тиждень: Близнюкам, Дівам і Скорпіонам пощастить у коханні з 22 по 28 січня

Астрологи та їх послідовники вірять, що звертатися до зірок можна з будь-яким питанням. Усі можуть дізнатися про найближче майбутнє в кар'єрі, коханні та інших сферах життя завдяки гороскопу.

Зірки точно знають про все, що чекає на представників кожного знаку зодіаку, особливо у любовній сфері. Кому найбільше пощастить у коханні цього тижня – з 22 по 28 січня? Читайте далі поради астрологів, які допоможуть представникам знаків Близнюки, Діва і Скорпіон покращити стосунки з другою половинкою.

Любовний гороскоп на 22-28 січня: Близнюки, Діви та Скорпіони отримають подарунки долі в романтичній сфері
Любовний гороскоп на 22-28 січня: Близнюки, Діви та Скорпіони отримають подарунки долі в романтичній сфері

Близнюки

Імовірно, ви відчували “похолодання” в стосунках із партнером. Варто цього тижня проаналізувати конфлікт, який до цьго призвів – ви здивуєтесь, але зрозумієте, що причина саме у вас. Ви приділяли замало уваги та часу своїй другій половинці. Достатньо виправити цю невелику прикрість, доклавши трохи зусиль, і ваші стосунки знову стануть щасливими та гармонійними.

Діва

Ви цього тижня переконаєтеся в тому, що запаморочлива пристрасть та приголомшливі романтичні жести не побудують стосунки за вас. Тому це буде ідеальний час навчитися разом працювати над відносинами – шукати компроміси, виходити з конфліктів, не псуючи один одному настрій. Адже відомо, що поганий мир кращий за гарну сварку. Та і власними принципами завжди можна поступитися заради коханої людини.

Любовний гороскоп на 22-28 січня: Близнюки, Діви та Скорпіони отримають подарунки долі в романтичній сфері
Любовний гороскоп на 22-28 січня: Близнюки, Діви та Скорпіони отримають подарунки долі в романтичній сфері

Скорпіон

Зірки радять Скорпіонам бути більш відкритими і щирими по відношенню до другої половинки. Не приховуйте своїх проблем, а одразу вирішувати їх, або хоча б обговорювати – щоб неприємні емоції не накопичувалися у підсвідомості кожного з вас. Це буде набагато більш корисним для розвитку міцних романтичних стосунків.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?