Любовний гороскоп на лютий 2024: астрологи розповіли, як і чого чекати від кохання всім знакам зодіаку

Всім знакам зодіаку доведеться на початку лютого зайнятицся серйозними розмовами з партнерами, а любовні розваги залишити на кінець місяця. Більш детальний гороскоп кохання читайте далі.

Овен

У лютому на вас чекає складний вибір між стабільністю та змінами. Втім, вам варто бути чесними з самим собою та близькими, щоб обрати правильний шлях.

Телець

Вам варто чекати на підвищену увагу з боку потенційних партнерів. А в другій половині лютого блисніть найкращими якостями, адже опинитеся в центрі цікавих подій.

Близнята

Якщо ви перебуваєте у стосунках – саме цього місяця почнеться їх перевірка на міцність. Старайтесь не влаштовувати розбірок із близькими та коханими, адже компромісу ви не досягнете.

Рак

На вас піджидають провокації, на які краще не вестися – хтось із оточення заздрить вашому добробуту. А самотнім Ракам може посміхнутися удача і подарувати зустріч із цікавою людиною.

Гороскоп кохання на лютий: хто зі знаків зодіаку “купатиметься” в увазі інших, а кому варто усамітнитися

Лев

Ваше особисте життя кардинально зміниться, а зірки радять уникати прийняття важливих рішень під впливом емоцій. Тим паче не варто ідеалізувати потенційного чи наявного партнера.

Діва

На вас чекає “перезавантаження” – або розрив наявних стосунків, або (за наявності певних кроків від вас) їх збереження. Не забувайте, що кожна криза попри все дає вам і нові можливості.

Терези

Лютий для Терезів буде переповнений переважно позитивними любовними переживаннями. Проте не накручуйте себе, а краще створіть атмосферу легкості і свята.

Скорпіон

Гарний час як для вирішення питань у вже існуючих стосунків, так і для пошуку нового партнера, якщо ви одинокі. Не соромтесь звертати увагу на іноземців.

Гороскоп кохання на лютий: хто зі знаків зодіаку “купатиметься” в увазі інших, а кому варто усамітнитися

Стрілець

Ви користуватиметеся популярністю серед оточуючих, але не з усіма захочеться підтримувати контакт. Не змушуйте себе, і зосереджуйтеся на тих людях, із якими приємно проводити час.

Козоріг

У першій половині лютого успішність стосунків залежить повністю від вас. Але потім варто відмовитися від прийняття доленосних рішень.

Водолій

Спроби помиритися з близькими будуть успішними. Особливо цікавим і насиченим цей місяць буде для тих, хто у пошуках кохання. В кінці місяця ви можете зустріти людину, в яку закохаєтеся до безпам’яті.

Риби

У лютому ваша сила впливу буде на максимумі. Тому беріть ініціативу в стосунках у свої руки, вирішуйте проблеми та шукайте компроміси.

Нові статті

Схожі статті

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.