Близнюки – пиріжок з полуницею, Діва – шоколадний круасан, Рак – пончик: хто яка випічка за знаком Зодіаку

Астрологи підготували гумористичний гороскоп для знаків Зодіаку, з якого кожен представник зодіакального кола зможе дізнатись, який він смаколик. Читайте подробиці в матеріалі від "Одного факту".

Астрологи створили цікавий і гумористичний кондитерський гороскоп для кожного зі знаків Зодіаку. Дізнайтесь, який смаколик більше підійде Овну, Тільцям, Дівам та іншим знакам Зодіаку.

Овен – французький багет

Французький багет ідеально поєднується із характером Овнів. Ця випічка асоціюється із романтикою і величчю Ейфелевої вежі. У французькому багеті дуже багато протиріч. Зверху він — хрусткий, а всередині — м’якенький. Довгий, і в той же час невагомий та пухкий — французький багет може бути різним, як і всі Овни.

Телець — бісквіт

Тільці — справжні ласунчики і привереди. Представники цього знаку – дуже примхливі, як і бісквіт. Цей смаколик потребує великої уважності під час приготування. Всі інгредієнти треба перемішувати при правильній та однаковій температурі. Також їх потрібно дуже охайно змішувати і довго чекати, допоки бісквіт добре запечеться.

Тільці — як той самий бісквіт. В них теж є чимало правил, за якими вони живуть і хочуть, щоб за ними також жили й інші люди. Зазвичай поради Тельців виявляються дуже слушними. І якщо не дослухатись до них — то вам точно прийдеться почути від Тільця фразу: “Я ж казав/казала”. Власне, саме так і веде себе бісквіт. Якщо щось зробити не так — цей смаколик вийде зовсім не смачним.

Близнюки — пиріжок з полуничним повідлом

Пиріжки бувають різні, а їх смак залежить від використаної начинки та інгредієнтів, що використовувались для приготування тіста.

Для начинки пиріжків використовують свіжі яблука, ягоди, м’ясо, капусту, картоплю і, звісно — полуничне повидло. Яка саме начинка ховається всередині пиріжка — можна дізнатись, тільки якщо його відкусити.

Представники зодіакального сузір’я Близнюки так само, як і пиріжок із полуничним повидлом. Щоб їх пізнати повністю – треба неабияк постаратися. Адже попасти в коло спілкування Близнюків не так просто. Представники цього знаку дуже недовірливі. Але при більш глибокому знайомстві із пиріжком-Близнюком стає зрозуміло, наскільки ця людина добра, чуйна та глибока.

Рак – пончик

Пончики – один із самих шкідливих смаколиків. Але варто спробувати лише один — і відразу забуваєш і про здоровий спосіб життя, і про усілякі дієти.

Пончики ідеально асоціюються саме із мінливим характером Раків. Представники цього знаку Зодіаку так само, як і солоденькі пончики — мають особливий магнетизм. Від спілкування з ними дуже важко, практично неможливо відмовитись.

А ще Раки полюбляють все яскраве — від зачіски до аксесуарів. Раки ніколи не залишаються непоміченими. Так само, як і різнокольорові пончики.

Лев – коровай

Що може розкішніше за поєднання царського характеру Лева із запашним короваєм, прикрашеним великою купою візерунків. Там де з’являється Лев — завжди панує свято та гарний настрій.

Те ж саме можна сказати і про коровай. Представники цього знаку завжди подобаються оточуючим і створюють навколо дружню атмосферу. Тому коровай – це точно їх випічка.
Діва — шоколадний круасан

М’який, ніжний, у формі півмісяця шоколадний круасан – це чудова асоціація із Дівами, які не люблять поспішати і обирають для себе смакувати кожну мить життя.

Діви, до речі — дуже полюбляють саме шоколадні круасани. Тому їх завжди можна запросити на чашечку кофе чи какао із таким смаколиком.

Терези — паляниця

Кондитерський астропрогноз або хто яка випічка за знаком Зодіаку
Паляниця – традиційна українська випічка, яка чудово поєднується з трохи наївними, талановитими та розумними Терезами. Ідеально кругленька та запашна паляниця повністю втілюєв собі головний принцип життя Терезів — щоб все навкруги було затишно, правильно і благополучно.

Паляниця з давніх часів символізувала злагоду та благополуччя. В цьому ця випічка дуже схожа по своєму “характеру” саме на Терезів, які звикли приносити із собою в оселю добробут та порядок.

Скорпіон – пампушка із часником

Пампушка тільки на перший погляд — звичайнісінька маленька хлібина. Але в поєднанні з часником ця булка виходить такою ж гостренькою, як і характер в Скорпіонів.
Саме Скорпіони вміють додати у відносини інтриги, цікавинки та гострого перцю. Цей знак саме з тих, зустріч з якими запам’ятовується на все життя.

Стрілець — крендель

Стрільці по своїй натурі — практично, як той крендель. Вони унікальні і досить цікаві особистості. В Стрільців дуже багато різних ідей, креативних думок.
Стрільці залюбки подорожують різними країнами і завжди знаходять спільну мову з місцевими мешканцями.

Козеріг — імбирний пряник

Козеріг більш за все асоціюється із прикрашеним глазур’ю та солоденьким імбирним пряником. Скуштувавши його один раз — розумієш, що саме цей смаколик нагадує черствих і майже без емоційних Козерогів.

Імбирний пряник тільки зовні черствий, а всередині він — м’який та розсипчастий. Власне, характер Козерогів можна описати так само – черстві зовні, м’які всередині.

Водолій — чіабата

Італійська булочка смачненька сама по собі. Також чіабату можна доповнювати будь-якими начинками. Творчий характер Водоліїв чудово асоціюється з цією самою італійською булочкою чіабата.

Риби — кекс

Рибок дійсно можна порівняти із кексом. Представників цього знаку просто не можна не любити. В будь-якій компанії присутність Риб – це як наявність справжнього десерту на столі.

Щоб Риби не зачерствіли по відношенню до вас – їх варто постійно дивувати і дарувати позитивні емоції. Варто пам’ятати, що в Рибок — дуже багато родзинок, які вони приховують від оточуючих. Як справжні кекси – представники цього знаку розкриваються тільки при гарному відношенні до себе з боку інших людей.

Нові статті

Схожі статті

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?