Гороскоп манікюру на квітень 2024: обираємо дизайн і колір по знаку Зодіаку + список найкращих днів у місяці

Гороскоп манікюру на квітень 2024 року: який дизайн та колір краще обрати кожному знаку Зодіаку? Найсприятливіші дні для відвідування салону краси.

Кожен місяць має свої власні енергетичні вібрації, які можуть впливати на наш настрій, стан та вибір. Знак Зодіаку також може відігравати важливу роль у виборі кольорів та дизайну манікюру. Який манікюр ідеально підійде для кожного знака Зодіаку у квітні 2024 року?

Овен

Овни завжди в пошуку чогось нового та слідують трендам. Для них ідеальним вибором буде манікюр зі стильними візерунками або яскравими градієнтами. Кольори, які підійдуть Овнам у квітні: червоний, яскравий рожевий.

Експерти розповіли, які кольори манікюру будуть актуальні у квітні
Експерти розповіли, які кольори манікюру будуть актуальні у квітні

Телець

Телець – це знак комфорту і розкоші. Вони люблять все, що має натуральні відтінки. Для них краще зробити манікюр з нюдовими відтінками або френч. Кольори, які підійдуть Тельцям у квітні: бежевий, коричневий, м’ятний.

Близнюки

Вони готові спробувати будь-який дизайн та колір, що зробить їхні нігті стильними. Кольори, які підійдуть Близнюкам: жовтий, синій, зелений.

Рак

Раки віддають перевагу ніжним відтінкам та романтичним малюнкам на нігтях, наприклад, сердечка. Можете також спробувати манікюр з флористичними малюнками у таких відтінках: блідо-рожевий, лавандовий, персиковий.

Лев

Для Левів ідеальним вибором буде манікюр з темним кольором, а саме: чорний, темно-червоний.

Діва

Діви віддають перевагу мінімалістичним дизайнам та нейтральним кольорам. Кольори, які підійдуть Дівам у квітні: сірий, бежевий, молочний.

Терези

Для Терез ідеальним вибором буде манікюр з френчем у ніжних кольорах: блакитний та світло-рожевий.

Скорпіон

Для Скорпіонів ідеальним вибором буде манікюр з глибокими відтінками або манікюром у стилі “готика”. Кольори, які підійдуть Скорпіонам у квітні: темно-фіолетовий, чорний.

Стрілець

Для Стрільців потрібно зробити манікюр з яскравими плямами у кольорі: помаранчевий, салатовий або червоний.

Експерти розповіли, які кольори манікюру будуть актуальні у квітні
Експерти розповіли, які кольори манікюру будуть актуальні у квітні

Козеріг

Козероги полюблять класичний манікюр, кольори, які підійдуть їм у квітні: молочний, ніжно-рожевий, бежевий.

Водолій

Для Водоліїв ідеальним вибором буде манікюр з неочікуваними комбінаціями кольорів: фіолетовий, бірюзовий.

Риби

Риби надають перевагу ніжним кольорам. Для них ідеальним вибором буде манікюр з легкими градієнтами: світло-блакитний, молочний.

Найкращі дні для манікюру у квітні припадають на 4-7, 11-14, 20-23, та 28-30 число місяця. У ці дні енергетика сприятлива для проведення красивого та доглянутого дизайну нігтів. Обираючи ці дні для візиту в салон краси або проведення домашнього догляду за нігтями, ви маєте можливість насолодитися якісним результатом та тривалим ефектом манікюру.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?