Календар магнітних бур на квітень 2024: місячний календар з точними датами, коли буде боліти голова

Квітень цьогоріч, як і будь-який інший місяць, готує нам чимало геоштормів. Особливо слід звертати увагу на здоров'я під час магнітних бур потужної інтенсивності. Стежте за нашим календарем.

Другий місяць весни підготував землянам кілька потужних сонячних спалахів, від яких метеозалежні люди можуть відчувати певний дискомфорт. Як бачимо, найнебезпечнішими днями є 4 і 5 квітня. Саме в ці дні на Сонці фіксуватимуться найсильніші спалахи. Тож слід завчасно підготуватися і не окреслювати серйозних планів на ці несприятливі дні.

Трішки слабшими, але теж відчутними будуть магнітні бурі 1, 2 та 30 квітня. Швидше за все, у ці дні переважна більшість людей не відзначить погіршення стану здоров’я. Хоча знайдуться й такі, кому буде непереливки.

Календар магнітних бур на квітень

Під час сонячних штормів середньої та низької сили можна не перейматися – почуватимете себе, як зазвичай. Нічого особливого з організмом не повинно відбуватися. А от до сильних сонячних спалахів бажано підготуватися заздалегідь.

Починайте це робити десь за 5 днів. Найперше, знизьте фізичні навантаження на організм. Психоемоційних переживань теж бажано по можливості уникати.

Виділяйте більше часу на відпочинок, ніж зазвичай. Обмежте перегляд новин, натомість слухайте класичну музику чи дивіться легкі веселі фільми.

Календар магнітних бур на квітень

Під час магнітних бур ви не зможете застосовувати розумові здібності повною мірою, тому не призначайте на ці дні ділові зустрічі чи переговори.

Збільшуйте тривалість перебування на свіжому повітрі, обмежте вживання кави, замінивши цей напій на трав’яний чай.

Відмовтеся чи принаймні обмежте вживання жирних та гострих продуктів та швидкоїжі. Тим, хто веде здоровий спосіб життя, пережити сонячну активність буває набагато легше.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?