Календар магнітних бур на квітень 2024: місячний календар з точними датами, коли буде боліти голова

Квітень цьогоріч, як і будь-який інший місяць, готує нам чимало геоштормів. Особливо слід звертати увагу на здоров'я під час магнітних бур потужної інтенсивності. Стежте за нашим календарем.

Другий місяць весни підготував землянам кілька потужних сонячних спалахів, від яких метеозалежні люди можуть відчувати певний дискомфорт. Як бачимо, найнебезпечнішими днями є 4 і 5 квітня. Саме в ці дні на Сонці фіксуватимуться найсильніші спалахи. Тож слід завчасно підготуватися і не окреслювати серйозних планів на ці несприятливі дні.

Трішки слабшими, але теж відчутними будуть магнітні бурі 1, 2 та 30 квітня. Швидше за все, у ці дні переважна більшість людей не відзначить погіршення стану здоров’я. Хоча знайдуться й такі, кому буде непереливки.

Календар магнітних бур на квітень

Під час сонячних штормів середньої та низької сили можна не перейматися – почуватимете себе, як зазвичай. Нічого особливого з організмом не повинно відбуватися. А от до сильних сонячних спалахів бажано підготуватися заздалегідь.

Починайте це робити десь за 5 днів. Найперше, знизьте фізичні навантаження на організм. Психоемоційних переживань теж бажано по можливості уникати.

Виділяйте більше часу на відпочинок, ніж зазвичай. Обмежте перегляд новин, натомість слухайте класичну музику чи дивіться легкі веселі фільми.

Календар магнітних бур на квітень

Під час магнітних бур ви не зможете застосовувати розумові здібності повною мірою, тому не призначайте на ці дні ділові зустрічі чи переговори.

Збільшуйте тривалість перебування на свіжому повітрі, обмежте вживання кави, замінивши цей напій на трав’яний чай.

Відмовтеся чи принаймні обмежте вживання жирних та гострих продуктів та швидкоїжі. Тим, хто веде здоровий спосіб життя, пережити сонячну активність буває набагато легше.

Нові статті

Схожі статті

Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.

Коли День вчителя 2024: точна дата свята, традиції, історія розвитку в Україні та цікаві факти

День вчителя – ще одне велике свято після Дня знань, яке відзначають восени. Його мета - вшанувати працю педагогів. Розповідаємо про точну дату та традиції цього дня, а також – історію появи свята.