Дізнайтеся по даті народження, хто ви з 12 божеств єгипетського гороскопа: це визначить вашу долю

Ми звикли звіряти долю за зодіакальним та китайським гороскопами. Але існує ще і єгипетський гороскоп. Тож кожен із нас є під опікою якогось стародавнього божества. Дізнаймося, якого.

НІЛ

Бог і річка в Єгипті носили одне ім’я. Люди отримують від божества пристрасність та імпульсивність, а ще мають хист до цілительства.

АМОН-РА

Це три в одному – бог сонця, творення та войовничості. Такі люди наділені мудрістю. Вони є цільними та завжди налаштовані оптимістично.

Під яким єгипетським божеством ви народилися

МУТ

Ця богиня є символом суворої матері. Наділяє людей надзвичайною вимогливістю до себе й до оточення. Змушує більше робити, аніж говорити.

ГЕБ

Народженим під знаком Землі та єднання зазвичай вдається бути мудрими порадниками. Це добрі люди зі здатністю тонко відчувати співбесідника.

ІЗІДА

Є провідницею жіночності та материнства. Особливо таланить жіночкам, народженим під цим божеством. Вони бувають життєрадісними та відкритими.

Під яким єгипетським божеством ви народилися

ОСІРІС

Один із найважливіших богів Єгипту, що символізує розвиток. Наділяє людину чудовими організаторськими та ораторськими здібностями.

ТОТ

Допомагає людям опанувати мову, писемність, арифметику. Тож під цим божеством народжується найбільше вчених із логічним мисленням та здатністю до аналізу.

АНУБІС

Цьому божеству випала доля бальзамувати померлих, але він спромігся перетворити траурну церемонію на свято. Тож носії Анубісу мають талант до чорного гумору.

СЕТ

Справжній символ свободи, якому підпорядковуються темрява, безлад, бурі та війни. Людям цього божества вдається завжди вірити у свою правоту й мати амбіції.

БАСТЕТ

Любов і родючість в одному флаконі. Одружуватися слід з дівчатами, які народилися під цим божеством. Вони завжди в усьому досягають успіху, ще й ідеальні дружини.

ГОР

Романтичний бог кохання та зірок на небі. Людей наділяє бажанням літати – чудовою фантазією, багатою уявою і творчими задатками.

СЕКМЕТ

Потяг до справедливості – найголовніше. Люди народжуються вимогливими до себе й завжди користуються авторитетом серед довколишніх.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?