Магнітні бурі та ретроградний Меркурій: місячний календар на травень 2024 з точними днями, коли не до справ

Метеозалежним людям не позаздриш. Бідолахи завжди почуваються зле під час магнітних бур у природі. Бажано знати ці критичні дати, щоб заздалегідь вжити відповідних заходів.

Пік сонячної нестабільності у травні 2024 припаде на середину місяця. Остання декада буде взагалі нейтральною. А на початку останнього місяця весни магнітні коливання хоч і відбуватимуться, але незначні.

Календар магнітних бур на травень 2024 року

З 1 по 3 травня навіть ті, хто зазвичай страждає від сонячних спалахів, можуть нічого поганого не помітити, адже в ці дні рівень магнітних бур буде доволі слабеньким або на середньому рівні.

Але з 11 по 13 травня багато хто з людей відчує загострення хронічних хвороб. Навіть відносно здорові члени суспільства можуть скаржитися під час сильної магнітної бурі на недомагання, слабкість, нудоту, головний біль та сильну втомлюваність.

Календар магнітних бур на травень 2024 року

Пережити після цього залишиться 20 і 21 травня, хоча сонце в цей день лютуватиме вже на так сильно, як в середині місяця. І все – до кінця травня можна не переживати, що якісь коливання в природі відіб’ються на вашому самопочутті.

Особливо сильно на сонячні шторми реагують люди, що мають проблеми з серцем та тиском. Та й інші можуть у такі дні зазнати безсоння, стресу чи навіть впасти в депресію. Тож до подібних критичних днів треба підготуватися як слід:

  1. У дні надмірної сонячної активності та напередодні гарненько висипайтеся.
  2. Не захоплюйтеся жирною та важкою їжею.
  3. Забудьте на кілька днів про алкогольні напої.
  4. Замість кави та чаю пийте трав’яний настій.
  5. Відкладіть фізично виснажливу працю на інші дні.
  6. Влаштовуйте тривалі прогулянки в зеленій зоні, де багато дерев.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?