Гороскоп Таро на 23 травня 2024 для Раків, Скорпіонів та Риб: Анжела Перл зробила прогноз на повний місяць

Астрологиня Анжела Перл склала Таро прогноз на Повню 23 травня 2024 року. Які події чекають цього дня представників водної стихії – Раків, Скорпіонів та Риб? "Один Факт" розповість прогноз в деталях.

Популярна астрологиня Анжела Перл склала детальний Таро прогноз для всіх знаків Зодіаку на повний місяць в знаку Стрільця, який зійде на небі 23 травня 2024 року. Чого чекати від цього дня водним знакам Зодіаку — Ракам, Скорпіонам та Рибкам? “Один Факт” розповість Таро прогноз в деталях.

Раки

Повня в зодіакальному сузірʼї Стрільця пройде для Раків під знаком родинної карти Десятка Пентаклів. Представників цього знаку очікують приϵмні зустрічі із рідними, нові досягнення в сфері репутації. В цей день можуть статись якісь швидкі подорожі або відрядження. 23 травня — ідеальний час для підписання робочих контрактів. Деяких Раків може очікувати збільшення фінансових прибутків, поява нових матеріальних цінностей.

Скорпіони

Анжела Перл склала Таро прогноз для водних знаків Зодіаку на Повний місяць 23 травня 2024
Анжела Перл склала Таро прогноз для водних знаків Зодіаку на Повний місяць 23 травня 2024

Скорпіони проведуть Повню 23 травня 2024 року в секторі грошей. На цей день в Таро гороскопі Анжели Перл для них випала карта Пажу Мечей, яка символізуϵ якісь нові починання. Чудовий час для засвоϵння нових знань, отримання нової інформації, оформлення документів, початку важливих переговорів. Повний місяць 23 травня 2024 року може показати Скорпіонам важливий контакт або дуже корисну інформацію щодо робочих справ, бізнесу чи партнерства.

Паж Мечів – це карта, повʼязана із дітьми. Можливо, Скорпіони в цей день почнуть засвоювати нові навички або ж будуть вирішувати питання, повʼязані зі своїми дітьми в школі чи дитячому садочку.

Четверка Мечів — друга карта на Повню 23 травня для Скорпіонів. Це — символ відпочинку, тому Скорпіонам в цей день треба тримати баланс між роботою та відпочинком. Можна відправитись на відпочинок до пляжу або в санаторій. Або ж запланувати літню подорож чи відпустку.

Взагалі ця Повня для Скорпіонів пройде під знаком комфорту і стабільності.

Риби

Риби в період Повні 23 травня 2024 будуть змушені багато чого обмірковувати та приймати важливі рішення. Першою картою для них випала Девʼятка, що символізуϵ кульмінацію чогось. Якийсь період вашого життя підходить до завершення і Рибам доведеться приймати рішення про завершення старих звʼязків заради того, щоб рухатись далі – до нових берегів і свого щастя.

Друга карта в розкладі Таро від Анжели Перл для Риб — це Смерть. Вона символізуϵ зміни і трансформацію. Якісь двері у вашому житті зачиняються і варто просто прибрати від себе баласт, який вам заважаϵ.

Повня несе для Риб енергію змін, яка точно їх порадуϵ. Наслідки Повного Місяця 23 травня 2024 року будуть для Риб виключно приϵмними та щасливими.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.