Гороскоп Таро на останній тиждень травня 2024 від Анжели Перл: чого чекати Тільцям, Дівам і Козерогам

Астрологиня Анжела Перл розповіла, як енергія повного місяця 23 травня 2024 року протягом найближчих двох тижнів вплине на Тільців, Козерогів та Дів. Дізнайтесь, чого чекати земним знакам Зодіаку.

Повня або повний місяць в травні зійшов на небо 23 числа. І хоча ця дата вже минула — енергія Повні буде впливати на знаки Зодіаку ще протягом 2-х тижнів. Астрологиня Анжела Перл зробила прогноз Таро для земних знаків Зодіаку — Тільців, Дів і Козерогів. Дізнайтесь, що принесе Повня в їх життя.

Телець

Тільцям в розкладі Анжели Перл першою випала карта Імператора. В наступні 2 тижні представники цього знаку Зодіаку будуть керувати і власним життям, і життям інших людей. Цей період чудово підходить для складання плану подальших дій. Тільці точно будуть знати, чого ж вони насправді хочуть.

Таро прогноз для Тільців від Анжели Перл
Таро прогноз для Тільців від Анжели Перл

Можливо Тільцям доведеться делегувати повноваження комусь іншому.
Друга карта, яка випала Тільцям — це Шут. Нульова карта, яка символізуϵ свободу. Багатьох Тільців чекаϵ переїзд або ж подорож. Вони будуть відчувати, що усі шляхи для них зараз відкриті.

Діва

В розкладі Таро для Дів Анжела Перл також дістала 2 карти.

Першою випала карта Верховної Жриці. Діви під впливом енергії повного місяця повинні більше прислухатись до власної інтуїції. За словами Анжели Перл, ця карта вказуϵ на те, що будуть відкриватись якісь таϵмниці. Все таϵмне в цей час обовʼязково стане явним.

Друга карта Таро для Дів — Сімка Пентаклів. Вона ϵ символом фінансового прибутку та росту. Вочевидь, в найближчі 2 тижні Дівам слід чекати на збільшення матеріальних статків і поповнення гаманцю.

Козеріг

Енергія повного місяця принесе певні зміни і в життя Козерогів.

Першою картою в Таро розкладі від Анжели Перл для цього знаку Зодіаку випала Верховна Жриця. Вона символізуϵ пораду. Тому в наступні два тижні Козерогі, імовірно, будуть звертатись до фахівців, щоб отримати поради щодо контрактів, справ бізнесу. Також ця карта може вказувати на необхідність медичного огляду.

Таро гороскоп для Козерогів від Анжели Перл
Таро гороскоп для Козерогів від Анжели Перл

Верховна Жриця – символ таϵмниць, які під впливом Повні проявлять себе. Також ця карти радить дослухатись до власної інтуїції.

Друга карта, що випала для Козерогів у розкладі — Девʼятка Чаш. Вона ϵ символом зустрічей, приϵмного спілкування і гармонії. Це карта сповнення бажань.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?