Гороскоп Таро на найближчі 2 тижні для Близнят, Терезів і Водоліїв від Анжели Перл: чого чекати від Всесвіту

Відома українська астрологиня Анжела Перл склала детальний Таро гороскоп для Близнят, Водоліїв і Терезів на найближчі 2 тижні. Дізнайтесь, як на ці знаки Зодіаку вплине енергія Повного місяця.

Відома астрологиня Анжела Перл зробила розклад Таро для повітряних знаків Зодіаку і розповіла, чого в найближчі два тижні чекати Терезам, Близнятам і Водоліям. В цей період вируватиме енергія Повного місяця, яка вплине майже на кожну людину.

Близнята

В розкладі Таро від Анжели Перл на найближчі два тижні Близнятам випала перспектива познайомитись з іноземцями, кудись переїхати або щось розпочати спочатку. Цілком можливо, що в найближчі 14 днів дехто з Близнят-дівчат дізнаϵться неочікувану звістку про вагітність.

Розклад Таро для Близнят
Розклад Таро для Близнят

Близнятам слід підготуватись до швидкого прогресу в житті. Можливо, на вас чекають швидкі перемовини або ж створення взаϵмовигідних угод із партнерами по бізнесу. Їм в розкладі випала карта Лицару Мечів, яка також повʼязана із медійністю та інформаціϵю, навчанням або оформленням документів.

Терези

Енергія Повного місяця, яка вируватиме за зірковому небі протягом наступних двох тижнів, починаючи з 23 травня — принесе Терезам фінансову стабільність. Представники цього знаку нічого не втратять і навіть навпаки. Вони зможуть опинитись у вирії подій, відправитись у подорож чи підписати важливі документи. Успішним буде старт нового проекту, компанії, піар-акції та будь-яких інших починань.

Розклад Таро для Терезів
Розклад Таро для Терезів

Терези в найближчі два тижні зможуть успішно керувати подіями, що відбуваються навколо них.

Водолії

Енергія Повні принесе в життя Водоліїв родинну гармонію. Представники цього знаку, цілком можливо, опиняться в комфортному місці, де їм буде легко та затишно.

Розклад Таро для Водоліїв
Розклад Таро для Водоліїв

В найближчі два тижні Водолії побачать світло десь наприкінці тунелю. Імовірна еміграція та переїзд на нове місце, в нову оселю. Водолії зможуть побачити майбутні перспективи та розпочати налагоджувати власне життя.

Нові статті

Схожі статті

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.