Гороскоп Таро від Анжели Перл для Овнів, Стрільців та Левів: чого чекати знакам Зодіаку в найближчі 2 тижні

Популярна астрологиня Анжела Перл склала Таро прогноз для Овнів, Стрільців і Левів на найближчі два тижні. Що принесе кожному з цих знаків енергія Повного місяця? "Один Факт" розповість.

Анжела Перл — популярна астрологиня, прогнози якої в Youtube переглядають сотні тисяч людей, нещодавно склала новий Таро гороскоп для вогняних знаків Зодіаку — Овнів, Левів і Стрільців. Свій прогноз жінка зробила в день Повного місяця, 23 травня і наголосила — енергія Повні буде впливати на кожен зі знаків Зодіаку ще протягом двох тижнів. Читайте далі — чого саме чекати в ці дні Овнам, Стрільцям і Левам.

Овни

Таро гороскоп від Анжели Перл для Овнів
Таро гороскоп від Анжели Перл для Овнів

Першою картою для Овнів в розкладі Таро від пані Анжели Перл випала карта Швидкості. Цілком імовірно, що в наступні 2 тижні Овни будуть керувати власним життям самостійно. Можливо підписання якихось документів. Багатьох Овнів чекають подорожі, відрядження і переїзди з одного місця на інше.

Друга карта для Овнів: Шістка Чаш. Вона символізуϵ теплі зустрічі з людьми із минулого. Також можливі подорожі в місця, де пройшло ваше дитинство.

Леви

Леви в найближчі два тижні під впливом енергії Повні будуть знаходитись в центрі суспільної уваги. Популярність стане супроводжувати представників цього Знаку Зодіаку на кожному кроці. Першою картою для них в розкладі від Анжели Перл випала Зірка, що символізуϵ здійснення бажань.

Таро гороскоп від Анжели Перл для Левів
Таро гороскоп від Анжели Перл для Левів

Друга карта Таро для Левів: Трійка Мечів. Вона – символ пліток та засуджень. Можливі деякі сумні події, але Левам не треба звертати на них уваги. Також Левам випала карта Сонця. Це одна з найкращих карт, що ϵ символом безмежного щастя і гарних новин.

Стрільці

Таро гороскоп для Стрільців від Анжели Перл
Таро гороскоп для Стрільців від Анжели Перл

Травнева Повня 2024 року проходить саме в знаку Стрільця. Астрологиня Анжела Перл зробила для його представників розклад Таро і зауважила, що саме в цей двотижневий період може реалізуватися щось, що почалося півроку тому.

Першою картою в розкладі для Стрільців вийшов Король Мечів. Він може символізувати чоловіка повітряної стихії (Водолія, Близнюків або Терезів), який знаходиться поряд із Стрільцями у цей проміжок часу. Також ця карта ϵ символом людини, що працюϵ з документами та юридичними паперами (лікар, юрист, чиновник). Можливо, Стрільці в ці два тижні підуть на прийом до якоїсь офіційної особи та отримаϵ більшу ясність в своїх справах.

Друга карта в розкладі для Стрільців: Паж Пентаклів. Вона ϵ символом нового початку у фінансових справах. Цілком імовірно, що Стрільці невдовзі знайдуть нову роботу або перспективних партнерів для свого бізнесу. Також представники цього знаку під впливом енергії Повні можуть розпочати новий бізнес і у звʼязку із цим отримувати нові знання, яких не вистачаϵ. Ви точно будете знати, куди рухатись. Справи будуть розвиватися дуже швидко. Стрільців очікуϵ стрімкий прогрес. Вони можуть розраховувати на підтримку Всесвіту.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?