Яка ТВОЯ щаслива квітка за знаком Зодіаку: у Водоліїв – орхідея, у Левів – соняшник, у Дів – гортензія

Астрологи кажуть, що за датою народження можна визначити не тільки особисті риси характеру, але й ідеальну квітку. Дізнайтеся про магію квітів за своїм знаком Зодіаку більше з матеріалу "Один Факт".

Для кожного з 12-ти представників зодіакального Сузірʼя свіжі квіти відіграють дуже важливу роль. Через них людям набагато простіше інтерпретувати значення деяких астрологічних символів. Отже, які квіти ідеально підходять Овнам, Рибам, Дівам, Тільцям та іншим знакам Зодіаку?

Овен

До цього знаку належать люди, що народилися з 21 березня по 19 квітня. Для них найбільш близькими будуть квіточки жимолості. Саме ця квітка втілює в собі грацію та чарівність, що притаманна усім Овнам.

Овни у справах робочих іноді можуть продемонструвати надзвичайний напір. І все заради того, щоб досягти бажаного. Цьому знаку також підходять амариліси, червоні троянди та кактуси.

Тілець

До знаку Тільця належать люди, що народилися з 20 квітня по 19 травня. Їм більш за все пасують маки. Яскрава квітка підкреслить пристрасть Тільця до якісних речей та їх бажання поділитися своїми досягненнями з іншими.

Які квіти підходять різним знакам Зодіаку:Тільцям - маки, Рибам - водяна лілія
Які квіти підходять різним знакам Зодіаку:Тільцям – маки, Рибам – водяна лілія

Щоб трохи помʼякшити вперту натуру Тільця – можна принести йому в дар і лаванду, айстру, бузок або конвалію.

Близнюки

До знаку Зодіаку Близнюки належать ті, хто народився в період з 20 травня по 20 червня.
Близнюки полюбляють надихати оточуючих на звершення, тому їм найкраще за все підходять квітки лаванди.

Близнюки добре знають, як збільшити продуктивність роботи. Іноді в них виникає настільки багато різноманітних ідей, що визначити правильний напрямок роботи їм занадто складно. Щоб посприяти оновленню думок та появі оригінальних ідей – подаруйте Близнюкам кактуси, жовтці або нарциси.

Раки

До зодіакального сузірʼя Раку належать люди, що народилися з 21 червня по 22 липня. Їх чутливій та емоційній натурі більш за все пасує папороть, волошка або акант. Чутливість та емоційність волошок та папороті дозволяють тонко відчувати людей.

Усі Раки люблять дарувати тепло та щастя оточуючим людям. Вони самі добре почувають себе в колі перевірених друзів та близьких родичів.

Леви

Левам підходять квіти соняшнику
Левам підходять квіти соняшнику

До знаку Зодіаку Лев належать ті, хто народився в період з 23 липня по 21 серпня. Ці люди – завжди відкриті світові та випромінюють позитивну енергетику. Тому до їх теплої натури дуже личать квіти соняшнику.

Діва

До сузірʼя Діви належать люди, що народилися з 22 серпня по 22 вересня. Вони звикли планувати ледве не кожен свій крок і демонструють максимальну організованість майже у всьому.

Дівам ідеально підходить гортензія, а ще – евкаліпт, хризантеми та фіалки.

Терези

До знаку Зодіаку Терези належать ті, хто народився з 22 вересня по 23 жовтня. Благородним, витонченим та прекрасним Терезам ідеально пасуватиме троянда. Їм особливу силу дарує гармонія з природою, тому окрім витонченого букету троянд їм можна подарувати букет фрезій, гарденій або орхідей.

Скорпіон

До зодіакального сузірʼя належать люди, народжені в період з 23 жовтня по 21 листопада. Багатогранним та норовливим особистостям чудово підходять хризантеми.

Скорпіони, немов ці квіти – обирають таємничість і завжди можуть здивувати оточуючих неочікуваними сюрпризами. Вони ретельно стежать за особистим розвитком, а ще – дуже зрадіють, якщо їм окрім хризантем подарують розкішний букет рожевих півоній.

Стрілець

Стрільці, народжені в період з 22 листопада по 21 грудня – точно зрадіють букету нарцисів. Ця квітка символізує прямоту та чесність. Саме такі якості поважають в людях Стрільці.

Представники цього знаку Зодіаку завжди досягають своїх цілей без зайвих хитрощів. Вони знають собі ціну і навряд чи підпустять до себе людину, якій не довіряють.

Розкритись в повній мірі Стрільцям також допоможуть букети з крокусів, еустом та гвоздики.

Козеріг

Козероги, що народились з 22 грудня по 21 січня – це найкращі лідери та організатори. Астрологи пропонують їх асоціювати із гвоздиками.

Козеріг – сильна особистість. Вони роблять тільки те, що подобається саме їм. Букет гвоздик для них можна доповнити жасмином, пролісками та ніжними фіалками.

Водолій

До знаку Зодіаку Водолій належать люди, народжені з 22 січня по 19 лютого. Їм краще за все подарувати квіткову композицію з орхідей.

Риби

Представники зодіакального сузірʼя Риб, народжені з 20 лютого по 20 березня. Їм більш за все підходить водяна лілія. А ще – жасмин, бузок, нарциси та гипсофіла.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла