Година народження визначить долю: в який час доби на світ зʼявляються справжні щасливці? Відповідь астрологів

Характер і доля кожної людини формуються не лише під впливом імені і знаку Зодіаку. Велике значення має і час народження. Астрологи розповіли, в який час доби народжуються справжні щасливчики.

00:00 – 02:00

Час від початку доби та до 02 ночі – знаходиться під впливом Меркурія. Люди, що народилися в цей проміжок – допитливі та обізнані. Їм по плечу вирішення будь-яких складних питань та завдань. Також вони дуже легко заводять нові знайомства, тягнуться до людей і люди у відповідь тягнуться до них.

Взагалі особистості, що народились на початку нового дня – щирі та відкриті. Водночас в них є і недоліки. Вони бувають занадто зацікавленими. Їх бажання поговорити в деяких випадках стає недоречним.

02:00-04:00

Люди, що народилися в цей час – знаходяться під впливом планети Венера. Вони наділені любовʼю до роботи та всього нового. В дорослому житті вони сумлінно працюють та дивують суспільство вміннями і талантами. В таких особистостей – легка вдача, але підвищене почуття власності іноді стає на заваді щасливому та гармонійному життю.
Люди, народжені в цей час, можуть нерозумно витрачати гроші. Часто вони не бажають поступатись іншим.

04:00-06:00

В ці годині Володарем космічного простору стає Марс. Під його впливом народжуються вольові люди, які завжди досягають бажаного. Цілеспрямовані особистості ніколи не готові зупинятись на досягнутому.

Зазвичай люди, що народились в ці години – будують карколомну карʼєру та мають бурхливе особисте життя. На заваді їхньому щастю може стати хіба що надмірна чесність та впертість. Саме через ці якості характеру вони можуть потрапляти в немилість до оточуючих.

06:00-08:00

В ці години в Космосі панує Нептун. Люди, що народилися в ці години – талановиті і міркують перш за все за духовну сферу життя, аніж за матеріальне.

В житті ці особистості здатні досягти велетенського успіху. Однак це стає можливим лише за умови, якщо людина не дозволяє власним страхам взяти над собою верх. Для них важливо навчитися відокремлювати головне від другорядного.

Ілюзії – негативна риса, яка притаманна людям, народженим з 6-ї до 8-ї ранку. Вони живуть ними доти, доки в житті не наступає переламний момент.

 

08:00-10:00

Уран як володар цього проміжку часу дарує людині таку властивість характеру, як бажання допомагати іншим. Ці особистості вміють співчувати і знають, як це – бути добрим.
Водночас ці риси характеру можуть зіграти із ними поганий жарт. Оточуючі часто починають використовувати їхню доброту у власних цілях. Головне покликання людей, що народились в проміжку між 8-ю та 10-ю годиною – займатись лікуванням людських душ.

10:00-12:00

В ці години на світ народжуються чудові оратори та політики. Вони вміють зацікавити інших та привернути до увагу до своєї особистості. Всесвіт наділив цих особистостей владним характером та купою амбіцій. Багато із запланованого їм вдається легко втілити в життя.
Люди, що народились в цей проміжок часу – проживають своє найкраще життя та здобувають авторитет в суспільстві. Водночас під впливом планети Сатурн вони часто бувають мстивими.

12:00-14:00

В цей двогодинний проміжок над Землею пануватиме Юпітер. Під цим знаком народжуються справжні авантюристи. Протягом всього життя вони прагнуть нових відчуттів і всидіти на місці не можуть.

В пошуках себе ці особистості часто відшукують багато неприємних пригод на свою голову. Проте їм вдається легко з ними розправитися та піти далі своїм шляхом – впевнено та високо піднявши голову.

Люди, що зʼявилися на світ з 12-ї до 14-ї години — наділені багатьма талантами. Вони намагаються зрозуміти, що їм подобається найбільше і чого б хотіли досягнути. Деяким представникам цього проміжку часу вдається досягнути слави та популярності ще в молоді роки. Інші ж розкривають свої таланти в зрілому віці.

14:00-16:00

В небі у цей час домінує Плутон. Люди під його впливом стають нескінченними оптимістами. На усі негаразди реагують усмішкою та легко долають їх. Ці особистості завжди готові боротися за власне щастя.

Однак часто ці люди бувають непослідовними. Через це в їх житті виникає багато негараздів та конфліктів із оточенням. Бо вони говорять одне, а роблять – геть інше.

16:00-18:00

Цей проміжок часу потрапляє під вплив планети кохання Венери. Надвечір вона більш лояльна до жителів Землі, тому під нею народжуються чуйні та стримані люди.

Вони ніколи не будуть казати зайвого та чудово згладжують конфлікти. Ці особистості – ідеалісти, які впевнено, крок за кроком – йдуть до своєї мети.

Понад усе в реальному житті вони цінують кохання і справжні почуття.

18:00-20:00

В ці вечірні години в небі панує Меркурій. Під впливом цієї планети народжуються справжні бійці. Вони здатні йти до мети по головах інших людей. В суспільстві виділяються здатністю радіти будь-яким дрібницям та беруть від життя все.

В які години доби народжуються найщасливіші люди: астрологи дали відповідь
В які години доби народжуються найщасливіші люди: астрологи дали відповідь

На жаль, почуття міри в цих людей відсутнє. Натрапляючи на собі подібних – вони здатні сильно обпектися.

20:00-22:00

Люди, що народжуються в ці години – знаходяться під впливом Сонця. Вони сміливі, рішучі, чесні та незламні. Їм важливо досягнути поставлених цілей. Однак вони часто це роблять, залучаючи до цього процесу інших людей. В більшості народжених в ці майже нічні години успішно складається карʼєра.

22:00-00:00

В останні дві години доби народжуються люди Місяця. Вони – справжні філософи, годинами розмірковують над сенсом буття.

Найважливішою для них є гармонія в житті. До інших особистостей вони зазвичай ставляться вкрай холодно і тому не часто заводять нові знайомства.

Тим паче складно їм закохатись. Старанна праця допомагає людям Місяця досягнути висот, про які інші люди навіть мріяти не можуть.

Нові статті

Схожі статті

Неймовірні деталі завершення стосунків: Дантес розповів, чому насправді розлучився з Дорофєєвою

Завершення стосунків відомої української пари Володимира Дантеса і Надії Дорофєєвої стало однією з найгучніших подій у шоу-бізнесі. Шість років вони були однією з найяскравіших пар.

Введено податок на пенсію: в уряді розповіли, в кого з пенсіонерів забиратимуть від 15% до 20% соцвиплат

В Україні оподаткування доходів громадян регламентується Податковим кодексом. Мало хто знає, що оподаткуванню підлягають навіть пенсії українців похилого віку. Але тут є певні нюанси.

“Не вписуюсь в ідеали”. Ксенія Мішина розповіла про свій недолік, про який знав Еллерт: все одно щиро кохав

Відмова від ідеалізації, щира любов до себе та вміння бути відкритим до своїх недосконалостей — це те, що робить нас справжніми. Ксенія Мішина показала нам приклад того, як жити без масок.

Зіркові оселі: розкішні будинки Полякової, Матвієнко та Приходько вразили усіх своїм розміром та комфортом

Попри різні стилі та особисті вподобання, всі ці зірки об'єднує одне — бажання жити поза межами людної столиці, де можна насолоджуватися спокоєм, хоча у кожного з них різні погляди на стиль