Телець — колібрі, Рак — лелека: який ви птах за знаком Зодіаку —американська астрологиня дала відповідь

Астрологиня Ліз Сіммонс склала цікавий гороскоп і підібрала кожному зі знаків Зодіаку свою пташку. Розповідаємо, хто за пташиним гороскопом Водолії, Риби, Тельці та інші знаки зодіакального кола.

Чи знаєте ви, що в кожного з представників зодіакального кола є свій птах-талісман? Американська астрологиня Ліз Сіммонс склала цікавий гороскоп та розповіла, хто насправді за знаком Зодіаку Водолії, Раки, Тельці та інші знаки Зодіаку.

Овен

Незалежній натурі Овенів пасуватиме дикий яструб. Цей птах завжди домінує в небі, що дуже схоже на характер вогняний Овнів.

Телець

Астрологи розповіли, який Телець птах за знаком Зодіаку
Астрологи розповіли, який Телець птах за знаком Зодіаку

Керівницею в житті Тельців є планета кохання Венера. Вишуканий смак, гламур та задоволення разом із представниками цього знаку розділить маленька пташка колібрі. Вона, як і багато Тельців – може ставати агресивною – якщо її спровокувати на це.

Близнюки

Товариські та у всьому зацікавлені Близнюки будуть раді такому товаришу, як папуга. Тим паче, що цей птах має розвинений інтелект та його за бажанням можна навчити розмовляти.

Рак

Спорідненою душею для багатьох Раків стане бузько або лелека. І цей пернатий мешканець Землі, і представники зодіакального сузірʼя Раку завжди асоціюються із домом, материнством та родиною.

Лев

Представники зодіакального знаку Лева без сумнівів – полюбляють увагу та завжди прагнуть знаходитись в епіцентрі подій. Оплески для них – звичайнісіньке та дуже приємне діло. Ідеальним птахом для них буде павич. Цей птах від природи має все необхідне для того, щоб приховувати погляди спостерігачів.

Діва

Астрологи розповіли, який Діва птах за знаком Зодіаку
Астрологи розповіли, який Діва птах за знаком Зодіаку

Представники зодіакального знаку Діви прагнуть до організації та точності. Вони мають аналітичний склад розуму. Астрологи кажуть, що таким особистостям чудово підходить сова.

Терези

 

Терези знаходяться під впливом планети любові Венери, а їх колір-талісман – рожевий. Представники цього знаку Зодіаку завжди прагнуть до романтики – тож, їм ідеально підходить птах рожевий фламінго.

Скорпіон

Споріднений птах для Скорпіонів – це ворон. Примхливий птах з чорним пірʼям втілює в собі таємничу енергетику Скорпіонів.

Стрілець

Астрологи розповіли, який Стрілець птах за знаком Зодіаку
Астрологи розповіли, який Стрілець птах за знаком Зодіаку

Стрільці – це життєрадісні люди з бурхливою енергетикою. Їм ідеально підходить пернатий товариш тукан. Цей птах, як і Стрільці – грайливий, доброзичливий та любить різноманітні розваги. До того ж тукани – дуже розумні. Ця ж сама якість є у Стрільців.

Козеріг

Наполегливий та працьовитий Козеріг часто стає лідером в колективі. Багато представників цього знаку Зодіаку – безстрашні, не бояться перешкод та проявляють завзятість на шляху до своєї мети. Саме ці якості поєднують їх із красенем-орлом.

Водолій

Відчужені Водолії полюбляють проводити час на самоті. Іноді їх вкрай важко впізнати, тому для представників зодіакального сузірʼя астрологи підібрали такого птаха, як зозуля. Вона завжди ховається серед дерев і дуже соромʼязлива – як і Водолії.

Риби

А ось пернатим двійником Риб американська астрологиня назвала кардинала. За її словами – тільки ці мрійливі та неземні особистості зможуть в повній мірі розпізнати надприродне значення птаха. Адже саме кардиналів в багатьох культурах світу вважають вісниками з потойбічного світу.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.