Кармічний рік Дракона: магічна цифра 2024 року, яка вплине на удачу деяких знаків зодіаку

Українська астрологиня Аліна Кузимович вже підготувала цікавий прогноз для читачів і читачок видання Один факт. 2024 рік вже не за горами, чого чекати від цього нового року?

Аліна Кузимович, відома астрологиня, яка розповідає про важливі дати, рухи астрономічних тіл, що впливають на людей.

От що каже український астролог:

“Наше життя складається із циклів. Їх є дуже багато різних – от правда. Цикли руху планет, наприклад. Сонце змінює знак щомісяця і протягом одного року оминає всі сфери життя людей. Планета Сатурн змінює знак разів 2,5 роки. Місяць один раз на 2,5 дні. Усе це дуже впливає на поведінку та долю людей. І деякі цикли постійно повторюються. Завдяки цьому ми можемо пророкувати та отримувати підказки долі. Астрологія – дуже стара наука. Також є нумерологічні цикли. Найважливіший і в той же час такий простий – це цикл від 1 до 9. Кожна цифра несе певну енергію, вплив, кармічність (як і 9 планет у ведичній астрології)”.

Аліна Кузимович - астролог із України
Аліна Кузимович – астролог із України

Астрологія – 2024 рік. Сатурн – ще той шкідник

Наприклад, цифра 8 відповідає за Сатурн. Це найсуворіший, найкармічніший вчитель, вмикач долі. Цікаво? Йдемо далі. Ця цифра дуже сильно впливатиме на всіх людей у ​​2024 році. Тому що цей рік – рік вісімки (2+0+2+4=8). Сатурн – це планета, природний шкідник (у гороскопах людей). Там де він стоїть у натальній карті, чекайте складності та затримки. Так як Сатурн – це ще найповільніша планета і відповідає за час, він любить давати затримки. А у свої транзити він приносить страждання та перешкоди людям.

Характер, який потрібно виховати в собі в 2024 році

У рік вісімки, в 2024, важливо розвивати дисципліну, терпіння, відповідальність та пунктуальність (не можна спізнюватися і красти чужий час, за це потім потрібно буде розплачуватися). Не можна допускати лінощів. Лінивих Сатурн не щадить і ставить їх у такі умови, де їм доводиться працювати (і ці умови, як правило, не дуже приємні). Він мудрий. Хоче покращити людей. Але через випробування. Усіх гордих опускає і нагадує, що всі ми в цьому світі тимчасово. Той, хто змінюватиме себе на краще і не шкодитиме іншим, не відчує негативного впливу.

Яке значення має Водолій в 2024 році

У 2024 році Сатурн також знаходиться у знаку Водолій (з ведичної астрології). Це знак нововведень, відкриттів. Знак служіння. Але завжди торкається теми екології. Тому ця енергія ще неодноразово нагадає людям про те, що треба берегти планету. Також це повітряна стихія. Можуть бути проблеми в повітрі (забруднення, авіакатастрофи, небезпеки з повітря іншого характеру). Сатурн відповідає плинність життя. Увага всім людям похилого віку. У рік вісімки старі люди будуть найвразливішими. Їм треба більше уваги від молодих членів родини.

Астрологиня зробила прогноз на 2024 рік
Астрологиня зробила прогноз на 2024 рік

Головний колір 2024

Це непростий рік. Але не треба забувати, що у кожної людини є особисті цикли та своя цифра року, а також індивідуальні транзити та натальна карта. Усі відчують її по-різному. Але загальні тенденції все одно впливатимуть. Для кожної планети є методи гармонізації (коригування) несприятливих впливів, які допомагають зменшити негативні прояви. Чорний колір посилює негативний вплив Сатурна (адже це колір жалоби). Такий гарний ритуал, як годування птахів (особливо ворон), пом’якшує Сатурн. Допомога старим людям (будинкам для людей похилого віку) – теж. І найголовніше – не допускати зневіри. Це найбільший злочин.

Як привернути удачу в 2024 році

Сатурн приносить плоди карми кожному. Якщо людина в минулому посіяла погане насіння (здійснювала погані вчинки), то в рік вісімки (Сатурна) отримає свої плоди. З сьогоднішнього дня відстежуйте свою поведінку, слова, думки та дії. Структуруйте своє життя. Не допускайте жорстокості. Розвивайте співчуття. Служіть тим, хто слабше. Робіть щось добре для інших. Найважливіше – робіть добро тихо, не бажаючи похвали, слави, не для свого его. Тоді це зарахується.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.