ТОП-5 знаків зодіаку, які ходитимуть на сторону в грудні: подивіться, чи немає серед них вашого коханого

Для представників цих знаків зодіаку буде справжнім випробуванням встояти перед спокусою заради збереження стосунків. Детальніше про це – у нашій статті.

Зрада ­– руйнівний вчинок для будь-яких стосунків. Знаючи про те, якого болю завдає навіть “невинна інтрижка”, коли про неї дізнається партнер, ці п’ять знаків зодіаку в грудні все одно можуть обрати стосунки на стороні. Будьте обачні, якщо серед перелічених є ваш партнер, та вчиняйте правильно по відношенню до коханих, якщо саме ви опинились у групі зрадників.

Діва:

Як виявилося, раціональні та добросердечні Діви все ж здатні на зраду. Ба більше, саме цього грудня, піддавшись спокусі, вони можуть неодноразово скочити в горох.

Козоріг:

Ідеалістичні та дисципліновані Козороги зіштовхнуться зі справжнім випробуванням, яке навряд чи зможуть пройти. Повівшись на магнетизм та харизму когось із колег, вони з легкістю заведуть службовий роман, особливо якщо пропозиція надійде саме з їхнього боку.

Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні
Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні

Лев:

Хтось знайде головну слабкість Левів – їхнє его, – і завдяки правильним знакам уваги зможуть звабити їх. Зрадивши раз, Леви будуть із усіх сил вдавати, ніби нічого не сталося, що особливо вдарить як і по тому, кому наставили роги, так і тому, з ким це було втілено.

Скорпіон:

Пристрасні Скорпіони не дарма заробили репутацію рокових залицяльників – вони легко змінюють партнерів, і так само легко і невимушено можуть зрадити. Крім того, ризик цього підвищується саме у грудні.

Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні
Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні

Риби:

Не хочемо звучати так, ніби ми виправдовуємо зради – але Риби якщо і зроблять це, то лише тому, що знайдуть довгоочікуване розуміння від когось на стороні. Довго вагаючись, вони все ж не втримаються та зрадять своїх коханих, і рано чи пізно пожалкують про це.

Нові статті

Схожі статті

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.

“Дитя після 40-ка”! Пізні породіллі українського шоу-бізнесу: Олена Кравець, Алла Мазур та інші зірки

Материнство прийшло до них пізно - Джамала, Олена Кравець, Олена Мозгова та інші зірки, які народили у зрілому віці. Подробиці особистого життя.

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.