Представникам цих трьох знаків зодіаку пощастить вихідними 16-17 грудня: дізнайтеся, чи є серед них ви

Ці вихідні вирізняються непростими перепадами енергетики – один день буде сповнений негативною, а інший – позитивною. Проте це не завадить фортуні нагородити представників цих 3 знаків.

У суботу, 16 грудня, варто остерігатися конфліктів – можна взагалі лишитися вдома та займатися тим, що вас радує, щоб не виявити власних негативних якостей та не нарватися на недоброзичливість оточуючих.

А в неділю, 17 грудня, ви будете переповнені енергією для рішучих дій та нових ідей. Можете сміливо ухвалювати будь-які важливі рішення, навіть доленосні. Також буде корисним присвятити йей день активному відпочинку – зікри обіцяють успіх.

Попри це, є знаки зодіаку, до яких фортуна попри все повернеться потрібним боком. Щоб дізнатися, чи входите ви або ваші близькі до списку щасливчиків – читайте далі.

Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп
Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп

Рак

В ці турбулентні дні вам підніме настрій звістка від близької людини, про яку вже довгий час ви нічого не чули. Його чи її поява за допомогою листа чи дзвінка стане для вас добрим передвісником – адже від цього і до реальної зустрічі відносно недовго. Звісно, поява вживу може затягнутися – але ви хоча б тепер знаєте, що очікування не марне.

Терези

На вас чекає зізнання в коханні від людини, якій ви таємно симпатизуєте. Головне – не уникати цієї розмови, та дати співрозмовнику знати, що для вас він теж є об’єктом романтичного інтересу. Такі стосунки точно перетворяться на бурхливий роман, тому не відмовляйтеся від цього подарунку долі.

Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп
Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп

Стрілець

Зірки обіцяють вам фінансування, яке ви вже і не сподівалися отримати. Можливо, ухвалять грант на ваш творчий проєкт, на який ви подавалися доволі давно і вже встигли забути про це. Доля розпорядилася так, що винагроджує вас цим лише зараз, бо це найкращий час для початку роботи – ви як раз запаслися силами та зможете успішно закрити цей план.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.