Таро прогноз для Тельців на січень 2024 року: вирішення конфліктів та зустріч з рідними і близькими

Таро-прогноз на перший місяць Нового Року-2024 розповість, чого чекати Тільцям в січні, до чого підготуватись і з ким провести свій вільний час. А ще карти Таро нададуть слушні поради щодо поведінки.

Таро-прогноз на січень-2024 підказує представникам земної стихії – Тельцям, що вони на протязі першого місяця року будуть перебувати в серйозному, структурному і дещо деспотичному настрої. Ці вперті особистості будуть суворі як по відношенню до самих себе, так і до оточуючих їх людей.

Телець: Таро-прогноз на січень 2024 року
Телець: Таро-прогноз на січень 2024 року

Перша карта, яка випала в розкладі для представників знаку Телець – “Колесо Вдачі”. Вона пророкує яскраві події в житті, а також важливі зміни, які несуть із собою радість і щастя. Вам відкриються нові можливості, тому будьте готові до змін, щоб не прогаяти перспектив, які дарує Тельцям Новий рік.

Карта “Колісниця” вказує Тельцю на те, що для нього настає час активної роботи. Вам треба зараз рухатись вперед і залишати позаду всі свої страхи. На шляху представників цього Зодіакального знаку є деякі перепони, які доведеться долати. Досягти омріяного результату вам допоможе рішучість і цілеспрямованість.

Третя карта в Таро-розкладі – це аркан “Сонце”. Він говорить для нові можливості в житті Тельців, а також пророкує гарну фінансову винагороду за докладені зусилля. Енергетика Сонця — оптимістична. Вона допоможе здобути успіх і щастя на початку Нового року-2024. Відвертість в спілкуванні допоможе Тельцю привернути в своє життя нових людей, що здатні дарувати тепло і турботу.

Тельцю на січень випали 3 Аркани: Сонце, Колесо Фортуни та Колесниця
Тельцю на січень випали 3 Аркани: Сонце, Колесо Фортуни та Колісниця

В січні у Тельця може виникнути відчуття що він забагато енергії віддає оточуючим людям, а на заміну не отримує абсолютно нічого. Щоб позбавитись від поганий думок і депресії — намагайтесь проводити вільний час разом із рідними та близькими людьми. Цього місяця Тельців своїми успіхами можуть порадувати діти.

Щоб позбавитись від зайвої напруги – обов’язково додайте у своє життя спорт і помірні фізичні навантаження.

Нові статті

Схожі статті

Забуті рецепти з 90-х! Торт, салат і корзинки, які подавали на всі святкові столи! Завжди виходить смачно

Ці страви були неймовірно популярними в 90-ті роки, а зараз їх майже забули. "Один Факт" нагадає рецепти, без яких три десятиліття тому не обходилось жодне застілля.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Вам потрібно лише 3 простих інгредієнти: як приготувати паштет з сала, цибулі та моркви – дешево й смачно

Смачнюща закуска буде подана до вашого столу за кілька хвилин: рецепт приготування паштету з цибулі, моркви та сала - смачніше не спробуєте ніде.

Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.