Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, на яких найбільше вплине енергія Плутона у знаку Водолія: Телець та інші

В 2024 році планета Плутон на цілий 2 десятиріччя переходить до знаку Водолія. Дізнайтесь із матеріалу "Один Факт", яким знакам Зодіаку астрологи вже зараз радять підготуватись до доленосних змін.

Плутон відомий землянам, яка карликова планета. Втім, його астрологічний вплив може бути значно потужнішим та більшим за його невеличкі фізичні розміри. Знаки Зодіаку, на яких Плутон у знаку Водолія впливає найбільше за все — вже зараз повинні підготуватися до найглибшого астрологічного транзиту.

Плутон тільки зовні знається маленьким та незначущим. Але судити його поверхово – не варто. Він втілює в собі концепцію смерті та відродження, але його вплив по своїй суті — лише нейтральний. Без будь-яких негативних чи позитивних аспектів. Дія цієї планети схожа на каталізатор, що сприяє потужній трансформації. Кого ж зі знаків Зодіаку торкнеться транзит Плутону через знак Водолія найбільше? Читайте про це в матеріалі “Один Факт”.

Телець

Що чекати Тільцям та Скорпіонам від транзиту Плутону через знак Водолія
Що чекати Тільцям та Скорпіонам від транзиту Плутону через знак Водолія

Тельці під час транзиту Плутону через знак Водолія, а також люди з Асцендентом у знаку Тільця будуть переживати кар’єрний зліт. Їх суспільне становище зміниться. В найближчі 20 років Плутон буде освітлювати своїм перетворюючим світлом 10-й будинок гороскопу Тельців, який відповідає за репутацію та кар’єру. Представники цього знаку можуть виявити, що відхиляються від того професійного розвитку, який вони собі намітили.

Астрологічний рух Плутону може спочатку принести в життя Тельців певні проблеми та невдачі. А потім — змусить рушити шляхом переосмислення власного життя, відмовитись від усталених практик та норм.

На перший погляд такий стан справ може здатися Тельцям катастрофою, але насправді він відкриє їм надзвичайні можливості. Транзит Плутону для представників цього знаку стане потужною можливістю для визнання і розширення власних можливостей. Тельці зможуть переосмислити свої підходи до кар’єри та життєвої мети.

Період трансформації, цілком можливо, може завершитися для Тельців славою, успіхом та самореалізацією.

Водолій

Значні зміни готує транзит Плутону через знак Водолія і самим Водоліям, а також тим, хто має Асцендент в цьому знаку. В першу чергу ці зміни торкнуться сімейного та особистого життя.

Транзит Плутону виявить найглибші аспекти емоційного коріння Водоліїв і змусить їх протистояти родинним конфліктам, які довгий час ховались десь під поверхнею.

Плутон надасть Водоліям свою потужну перетворюючу силу і допоможе їм змінити сімейну динаміку на середовище для високого особистісного розвитку.

Заради досягнення перетворюючої мети Водолії будуть звільнятись від негативних родинних навичок та у наступні 20 років подолають вкорінені дитячі травми.

Ця подорож спочатку може здаватися представникам знаку дуже страшною. Але її результати стануть значущим і корисним досягненням для них.

20-річний період транзиту Плутону через знак Водолія змінить у представників знаку поняття дому. Вони зрозуміють, що це не просто фізичний простір, а й місце де серце набуває спокою.

Під час транзиту Плутону Водолії цілком імовірно можуть отримати спадок або ж великий фінансовий прибуток.

Скорпіон

Скорпіонів та людей з Асцендентом у цьому знаку очікує під час транзиту Плутону у Водолії потужна трансформація. Плутон висвітлить найглибші та приховані аспекти особистого життя Скорпіонів.

Цей астрологічний рух змусить представників цього водного знаку протистояти емоційним проблемам та родинним конфліктам, що дуже сильно вкоренилися за багато минулих років.

Плутон – це планета глибоких змін. Він запросить Скорпіонів відновити родинну динаміку та створити осередок для особистісного зростання. Щоб досягти цієї мети — їм доведеться відмовитись від старих родинних звичок і заліковувати власні дитячі психологічні травми.

Якщо Скорпіони впораються з цим складним завданням від Плутону — їх чекає велика винагорода. А ще транзит Плутона через Водолія надасть представникам цього зодіакального сузір’я можливість по-новому поглянути на поняття будинку, в якому серце та душа знаходять справжній спокій та можливості для самовираження.

Також транзит Плутону через знак Водолія може принести Скорпіонам несподіваний фінансовий прибуток або спадок від когось із членів родини. Плутон значно зміцнить емоційні та матеріальні аспекти життя Скорпіонів.

Лев

Які зміни принесе транзит Плутону Левам та Водоліям
Які зміни принесе транзит Плутону Левам та Водоліям

Транзит Плутона через знак Водолія обіцяє Левам та людям з асцендентом у знаку Лева довготривалий період вивчення особистих стосунків.

Вплив Плутона змусить представників цього знаку протягом наступних двох десятиліть вирішувати проблеми, що тягнуться з їхнього далекого минулого. Особливо важливо вирішувати ті проблеми, які впливають на формування здорових та міцних відносин.

Транзит Плутона через знак Водолія може обернутися помітними змінами в особистому житті та романтичних стосунках і соціальному колі. За своєю суттю ці зміни навряд чи будуть негативними.

Період у 20 років, протягом якого Плутон буде проходити через Водолія — найкращий час для самопізнання та глибшого розуміння найближчого оточення Левів.

Цей етап трансформації продемонструє Левам справжню сутність їх найближчих друзів, супротивників та союзників. Кульмінація транзиту Плутону відбудеться у 2044 році. Саме в цьому році Леви зможуть відчути найбільшу впевненість у своїх відносинах. Ці 20 років будуть сприятливими для розвитку та укріплення цінних зв’язків.

У житті Левів можуть з’явитися надійні та впливові партнери, або ж друзі із цінними та доброзичливими зв’язками. Цей період ідеально підходить для внутрішнього зростання, розширення романтичних та соціальних взаємовідносин, знайомство із впливовими людьми.

Нові статті

Схожі статті

“Так, я чув про таке”: брат Марії Яремчук вперше зізнався, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Нарешті стало відомо, хто є батьком сина Марії Яремчук, якій тривалий час приписували роман з Олександром Пономарьовим - що розповів брат співачки?

Краще взнати це зараз, ніж ніколи: чи потрібно мити мʼясо перед приготуванням – лайфхак на мільйон

Не кожен українець знає, що не можна робити з мʼясом перед його приготуванням, але даремно: чи можна його мити та чи є від цього користь - розповідаємо.

“Посватали дівчиноньку”: Віктор Павлік знайшов до пари іншу і показав її. З ким вийшов в люди “Шикидим”?

Віктор Павлік вийшов у світ разом з чарівною білявкою. Пара міцно трималась за руки і цей момент потрапив на відео. Дивно, але офіційній дружині співака, Катерині Репяховій це все… сподобалось.

Абсолютно дві різні людини: як виглядав Святослав Вакарчук 30 років тому: змінився непомітно, але сильно

Популярний соліст гурту "Екеан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився архівними фото, як він виглядав 30 років тому - довге волосся, щетина та підтягнуте тіло.