Вони обходять спортзали десятою дорогою: чотири знаки Зодіаку, які не бажають дружити з гантелями

Відомо, що фізичні навантаження позбавляють від поганих емоцій. Однак представники деяких знаків Зодіаку відмовляються займатись спортом. Дізнайтесь, хто в списку ледачих, з матеріалу "Один Факт".

Фізичні навантаження і кардіотренування грають важливу роль в житті багатьох людей. Але деякі з них все ж надають перевагу комфорту, а не спортивним досягненням. “Один Факт” розповість вам, кого з представників зодіакального кола астрологи віднесли до списку ледачих.

Товаришувати зі спортом і братися за гантелі зазвичай відмовляються Водолії, Терези, Тельці Та Козероги. Чому саме — читайте далі.

Телець

Телець замість спорту обирає комфорт
Телець замість спорту обирає комфорт

Представники зодіакального сузір’я Телець надають перевагу комфорту і родинному затишку. Тельці доволі рідко проявляють інтерес до фізичних навантажень і занять в спортивному залі. Якщо ж представники цього знаку і наважуються на заняття спортом, то обирають для себе розслаблені форми фізичної активності. Наприклад, бадмінтон, теніс, більярд або плавання чи йогу.

Козеріг

Козерогам важливий не спорт, а кар'єра
Козерогам важливий не спорт, а кар’єра

Представники знаку Козеріг завжди зосереджені на власній кар’єрі. Саме тому на спорт в них часто не вистачає вільного часу. Але постійна біганина по ділових зустрічах та переговорах дозволяє Козерогам підтримувати себе в гарній фізичній формі без усіляких зусиль.

Терези

Терези і спорт - речі несумісні
Терези і спорт – речі несумісні

Прагнення перевершити інших в спортивних досягненнях в Терезів зазвичай немає. але вони залюбки поганяють м’яча на футбольному полі разом зі своїми друзями або ж покатаються на велосипеді десь у парку, перебуваючи наодинці зі своїми думками. Частіше за все Терези приділяють увагу інтелектуальним чи духовним практикам, а не спортивним тренуванням.

Водолій

Водолії цікавляться дослідженнями, а не спортом
Водолії цікавляться дослідженнями, а не спортом

Спорт для Водоліїв — найменш привабливе заняття. Представники цього зодіакального сузір’я більше уваги приділяють дослідженням, культурним подіям та вивченню нових галузей знання. Однак знак Водолій — доволі розумний і тому прекрасно розуміє важливість спорту та фізичних навантажень у повсякденному житті. Саме тому представники цього знаку можуть додати до свого щоденного графіку танці чи прогулянки на свіжому повітрі.

Нові статті

Схожі статті

Забуті рецепти з 90-х! Торт, салат і корзинки, які подавали на всі святкові столи! Завжди виходить смачно

Ці страви були неймовірно популярними в 90-ті роки, а зараз їх майже забули. "Один Факт" нагадає рецепти, без яких три десятиліття тому не обходилось жодне застілля.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Вам потрібно лише 3 простих інгредієнти: як приготувати паштет з сала, цибулі та моркви – дешево й смачно

Смачнюща закуска буде подана до вашого столу за кілька хвилин: рецепт приготування паштету з цибулі, моркви та сала - смачніше не спробуєте ніде.

Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.