ТОП-3 найвеселіші знаки зодіаку, які скрізь будуть душею компанії: з ними точно захочеться потоваришувати

Чудове почуття гумору робить представників цих знаків зодіаку бажаними гостями в будь-якій компанії. Дізнайтеся, чи є серед них ви або ваші близькі.

Астрологи розповіли про знаки зодіаку, у представників якого чудове почуття гумору та які будуть найбажанішими гостями в будь-якій компанії.

Стрілець

Ззовні представники знаку зодіаку Стрілець можуть здаватися безтурботними, безжурними та легковажними. Втім, вони справді природжені оптимісти з неймовірно привабливою позитивною енергетикою, яка завжди притягує інших людей. Так, Стрільців люблять за цю нежурливу атмосферу, яку вони створюють навколо себе, і за їх уміння перетворити будь-яку напружену ситуацію на жарт. Навколо них завжди панує легка та ненав’язлива атмосфера свята.

Чудове почуття гумору, відмінний настрій та соціальні навички: цим можна описати лише 3 знаки зодіаку
Чудове почуття гумору, відмінний настрій та соціальні навички: цим можна описати лише 3 знаки зодіаку

Близнята

Як і Стрільці, Близнята притягують оточуючих своїм почуттям гумору, але трошки іншого характеру. Представники цього повітряного знаку сміються легко і невимушено, та “заражають” цим оточуючих. Таке явище змушує будь-які турботи танути, не залишаючи слідів. Також Близнюки заслужили репутацію соціальних метеликів за свою спонтанність та природне уміння імпровізувати. Окрім того, представники цього знаку з легкістю примирять будь-кого – навіть затятих ворогів.

Лев

Напевно, саме від цього знаку зодіаку й походить термін “світський лев/світська левиця”, адже вони народжені для того, щоб перебувати у центрі уваги. Навідміну від безтурботних Стрільців Леви серйозно ставляться до життя, але потрапляючи до соціальної компанії з легкістю переключаються на те, щоб випромінювати впевненість у собі та демонструвати своє почуття гумору. Втім, є одне але – Леви не полюбляють самоіронію, а жартують з когось іншого, завдяки чому можуть виглядати невихованими грубіянами, хоч і не мають на меті образити чи принизити об’єкт своїх жартів.

Нові статті

Схожі статті

“Так, я чув про таке”: брат Марії Яремчук вперше зізнався, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Нарешті стало відомо, хто є батьком сина Марії Яремчук, якій тривалий час приписували роман з Олександром Пономарьовим - що розповів брат співачки?

Краще взнати це зараз, ніж ніколи: чи потрібно мити мʼясо перед приготуванням – лайфхак на мільйон

Не кожен українець знає, що не можна робити з мʼясом перед його приготуванням, але даремно: чи можна його мити та чи є від цього користь - розповідаємо.

“Посватали дівчиноньку”: Віктор Павлік знайшов до пари іншу і показав її. З ким вийшов в люди “Шикидим”?

Віктор Павлік вийшов у світ разом з чарівною білявкою. Пара міцно трималась за руки і цей момент потрапив на відео. Дивно, але офіційній дружині співака, Катерині Репяховій це все… сподобалось.

Абсолютно дві різні людини: як виглядав Святослав Вакарчук 30 років тому: змінився непомітно, але сильно

Популярний соліст гурту "Екеан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився архівними фото, як він виглядав 30 років тому - довге волосся, щетина та підтягнуте тіло.