Китайський Новий рік Дракона настане зовсім скоро: яким знакам Східного календаря він підготував щастя

Новий рік за китайським календарем вже наближається. Святкувати його будуть 10 лютого. За декілька днів до нього "Один Факт" підготував для вас астрологічний прогноз для знаків Східного гороскопу.

Новий рік за східним календарем цього річ настає 10 лютого, а завершиться він лише у 2025 році — 28 січня. Ніч з 9 на 10 лютого – по особливому магічна. Вже зараз астрологи пророкують щасливі зміни деяким з представників східного гороскопу.

Знаки Східного гороскопу, які в 2024-му році стануть найщасливішими
Знаки Східного гороскопу, які в 2024-му році стануть найщасливішими

Кому можна чекати на щастя із настанням Китайського нового року Дракона? Читайте прогноз нижче.

Дракон

Володар 2024-го року, Дракон — в наступаючому році буде мати великі амбіції. Але реальність не дозволить йому втілити їх всі в життя. І тому в представників цього знаку може з’явитися апатія та небажання діяти.

Змія

Цей знак Східного гороскопу буде прагнути досягти ідеального стану. Але це виявиться не найкращим рішенням, бо згідно із прогнозами китайського гороскопу цьогоріч ви втратите інтерес до багатьох речей і станете більш байдужими.

Кінь

Рік Дракона дарує вам чимало можливостей. Але якщо ви будете зберігати пасивну позицію — то можете так і не скористатись ними, аби покращити власне життя.

Вівця

Представники цього знаку Китайського гороскопу зіштовхнуться з дрібними невдачами. Звісно, ніякої катастрофи не станеться, але все ж — зберігайте уважність. Не витрачайте власну енергію на дрібні помилки та їх виправлення.

Півень

Півників у рік Дракона чекає постійна вдача. Але великих злетів та падінь точно не буде. Події, які будуть відбуватись навколо, будуть стабільними та передбачуваними. Але ця стабільність також може піти Півням на користь.

Собака

В представників цього знаку можуть виникнути маленькі труднощі. Але вони врешті решт стануть вам корисними і допоможуть віднайти шлях до найкращого майбутнього.

Бик

Представники цього знаку — завжди чесні та лояльні. Вони полюбляють працювати в тиші та спокої. Бикам, як нікому іншому відома істина про те, що тільки наполеглива праця винагороджується солідним прибутком. Дохід при певних стараннях буде лише збільшуватись.

Щур

Цей знак вражає своєю кмітливістю та винахідливими характером. В циклі Китайського зодіакального кола він йде першим, а в 2024-му році його представникам варто очікувати на позитивні зміни у житті. Цей період подарує щурам багато шансів на щастя, унікальну можливість зростання в особистій та фінансовій сферах.

Зелений Дерев’яний Дракон буде сприяти і фінансовому, і особистому зросту Щурів. Усі вдалі можливості, які цьогоріч подарує Щурам Всесвіт — вони використають із максимальною користю для себе. Представники цього знаку мають потужні внутрішні інстинкти і вміють адаптуватися до обставин. Цього року зірки радять їм зберігати власну наполегливість і довіряти власній інтуїції. Саме в такий спосіб Щурам вдасться повністю використати власний і доволі потужний внутрішній потенціал.

Мавпа

Цей знак китайського гороскопу у 2024-му році буде одним із найщасливіших. Потужний вплив Дракона привнесе динаміку в життя Мавп. Їх чекають інноваційні ідеї, кар’єрне зростання, багато натхнення.

Мавпочки повинні бути готовими до великих змін. А ще астрологи радять їм використати усю свою спритність задля того, щоб подолати імовірні випробування на шляху до щастя.

Свиня

В 2024-му році представники цього знаку Східного гороскопу будуть в епіцентрі уваги і стануть одними із найщасливіших. Представники знаку Свині відомі своєю старанністю та чесністю. Прийдешній рік Дракона принесе їм багато позитивних подій, але щоб скористатись усіма можливостями, які подарує життя – треба буде наполегливо попрацювати.

 

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?